No wiecie co...to ja już nie wiem.......czyli robię źle z jej jedzeniem czy nie? oprócz mleka czasem je czy pije krowie, np z płatkami czy kluseczkami, ale bardzo rzadko. Do tego czasem chleb, wędlinki trochę, naleśnik...jajko, zupy jej gotuję więc raczej nic tam strasznego nie ma. Jogurty w porównaniu z tym co kiedyś jadła, to teraz mogę powiedzieć, żę sporadycznie. Danonków nie jada wcale...czasem serek homogenizowany, biały twaróg...owoce...
w poniedziałek może się nam uda iść do dermatologa, ale chyba wrócę do naszej poradni alergologinczej, gdzie robili te badania na celiakię...może tam zrobią jakieś testy z krwi czy coś...jestem jeszcze bardziej zdołowana...i zakręcona...
Juli Ty zakupomaniaczko :ico_haha_01: ja kiedyś miałam taką obsesję, ale teraz się z niej wyleczyłam skutecznie brakiem czasu... :-D polecam :-D
Jagódka no konta raczej nie można, wiem, że na opiekuna tak, ale na dziecko nie...To może jakiś ładny anioł? mi się też bardzo podobają takie literki z imieniem dziecka do przyczepienia np na drzwi...pomyślę w pracy to może coś wymyślę. O, ja bym np chciała taki kocyk z imieniem, datą urodzenia i wagą dziecka, to pamiątka fajna moim zdaniem. lubię takie prezenty, bo nie są pospolite, no i są fajnym wspomnieniem później. Ja chciałabym np mieć teraz coś takiego z mojego niemowlęctwa...
a tu na osłodę Hania dzisiejsza
http://pl.youtube.com/watch?v=CEujAuUhPsc