jestem przewrażliwiona już,Kacerek miał normalna temperaturę :ico_puknij:Wiecie nie wiem czy Kacperek znów nie bedzie chory,teraz śpi a ja dotknęłam mu główki i trochę gorąca :ico_noniewiem: poza tym ma chrypkę :ico_placzek:
no proszę ciebie :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek:Nie no po prostu ja sie zalamie, same laski na wrzesniowkach i ja jedna psuje wam super wizerunek...
no nie powiem niezły jest chłopak :ico_oczko: a w nocy chociaż śpi??spał 3 razy po 10 min :ico_puknij: co za dziecko :-)
ja mam tak często a zazwyczaj kiedy jestem bardzo zmęczona to mu sie zbiera na amory :ico_haha_01:Dobrej nocki życze i zmykam do łózka, mam nadzieje że dzis się wyspie bo wczoraj mężulo nie dał mi spać :ico_zly: bo wzięło go na amory.
hoho ile on ma lat...ale dzieki :-DNo i bardzo podoba mi się ten twój kremowy czy biały sweterek z pierwszego zdjęcia.
to w takim razie ja tez jestem dziwna bo mi tez szkoda naszego sprzedawać a Ł się nad tym zastanawia,ja strasznie przyzwyczajam sie do rzeczy do miejsc.A kciuki dziś tez będę trzymać.w czwartek M sprzedaje swoj wozik i bardzo to razem przezywamy :ico_placzek:
jakos nie moge sobie tego wyobrazic ze bedzie nim jezdzil ktos inny...dziwna jestem co?? ehhh no ale tak mam :ico_puknij:
nawet nic niemów,masakra,my bylismy w niedziele na zakupach i dziś musimy znów pojechać :ico_olaboga: Tak wszystko u nas podrożało,samo mleko dla Kacperka o 1.50zł na jednym opakowaniu drożej.troche pierdulek kupilam i tyle kasy poszlo ze nawet nie wiadomo na co :ico_olaboga:
Chyba tak jak pisze Aga.eSKa napisał/a:
Do dermatologa chyba troche głupio nie?
od takich męskich problemów jest dermatolog-wenerolog, ale państwowo to z 2 miesiące pewnie czekać, pewnie będzie musiał prywatnie się wybrać :ico_noniewiem:

Kocurka, wez nie piernicz, jakos tego nigdzie nie widac :-)Ja to zawsze taki klocek byłam i jestem...
no mam nadzieje rowniez, choc ta nasza poczta polska :ico_olaboga:zamówiłam mu w internecie bluze i koszulke,mam nadzieje ze do świat dojdzie.
i odezwala sie ta najswiezsza i najmlodsza, co ma taka cere jak nonono niemowlaczka :ico_haha_01:Nie no po prostu ja sie zalamie, same laski na wrzesniowkach i ja jedna psuje wam super wizerunek...
no to J. sie ucieszy hahaha Wiesz jak on jezdzi??? :ico_puknij:A na autostradzie to 90 spokojnie mozna jechac
popieram, mi sie tez lampa baaardzo spodobala :-)lampe nad stolem w kuchni.
oj chyba nawet nie czasami i nie zawsze takie doprane czysciutkie :ico_wstydzioch:Chyba kazda od czasu do czasu ma cos na kaloryferze
haha, powiedzialby ze taka zla z tego powodu jestes :-D Najpierw se kolor robisz a potem narzekasz :-D :ico_haha_01:bo wczoraj mężulo nie dał mi spać bo wzięło go na amory.
Chce wrocic w padzierniku na taki kurs gdzie szlifuje dalej szwedzki i dodatkowo ksztalce sie w branzy hotelarsko-turystycznej z dodatkowa opcja Konferencje. Ale wlasnie wczoraj w necie wyczytalam ze ten kierunek zaczynaja na wiosne 2009 wiec nie wiem czy nie przyjdzie mi tyle czekac. Szkola jest bezplatna i w kierunku ktory mnie bardzo interesuje a nie ta glupia pedagogika :ico_puknij:aaa i mialam zapytac kiedy zamierzasz wrocic do pracki?? i co bedziesz robić/?
a ta szkola do ktorej chcesz wrocic to jakas szwedzka?
prosze o szczegoly!!no chyba dziś to zaczęłam robić
ty sie nie boj tylko idz za fala :-) kiedy bedziesz szalala jak nie teraz gdy jestes piekna i mloda ? :-Dboje się żeby czasem mnie nie naszlo na takie obcięcie bo chcialam zapuszczać a te wasze fryzurki są świetne i już mnie kuszą.
Moj byly byl kiedys z podobnym problemem u dermatologa i troche sie cykal ale sie przemogl i bylo ok.od takich męskich problemów jest dermatolog-wenerolog,
No popatrz o tym nie pomyślałam :-D :-D :-DNajpierw se kolor robisz a potem narzekasz
Czyli znowu ploteczki :ico_oczko: Kurcze ty to gdzie się obrócisz tam już kogos poznajesz, super, ja to tak nie potrafie.My dzis idziemy na kawke do tej dziewczyny co ja poznalam w otwartym przedszkolu
Eska bardzo ładny masz ten kolorek na włoskach i taki intensywny,super,a bukiet dostałaś zarąbisty
dziekuje dziewczynki :ico_sorki:mi sie tez lampa baaardzo spodobala
hihi u mnie tez tak jest, a wczoraj bylo na odwrót tzn troche udawałam bo w sumie to też bylam zmeczona , ale chciałam zeby zobaczył jak to jest :-D On na pół spiący a ja zaczęlam sie do niego dobierać, byście słyszały te wymówki :-D Oczywiście dałam spokój bo też juz marzyłam o spaniu ale co się uśmiałam to moje :ico_brawa_01:zazwyczaj kiedy jestem bardzo zmęczona to mu sie zbiera na amory

no moje były, moje, dobra laska jestem, a co :-Dno Kocura cosik ty tu kręcisz, skoro z ciebie taki klocek to czyje zdjęcia nam pokazywałaś
hihi gdzie to ty widzialaś , przeciez na tych fotkach to tylko kilka kafelek łazienkowych bylo widać :-Dkuchnia duża i łazienka, super
on to w sumie od kilku dni tak sobie siedzi a od wczoraj to juz nawet bez trzymanki i podparcia :ico_brawa_01: U niego to jakos nie pokolei idzie bo fikac z brzuszka na plecki i odwrotnie jeszcze nie potrafi, grubas mały :ico_oczko:Oluś super siedzi! Zuzia jak się ją posadzi to chwilkę zasiądzie
Bez zadnej sciemy :-D A nie wiem czy Ci napisalam ze fanie ten Twoj mezulek wyszedl na tym zdjeciu w cieleniu Curta :-D :-D :-Ddobra laska jestem, a co
:ico_szoking: :ico_szoking: w Polsce chyba by to nie przeszło :ico_olaboga: ,bo jutro sklepy tylko do 15 a potem zamkniete do wtorku,

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość