Hehehehe, wielkie :ico_brawa_01:a moja cora nauczyla sie nowego slowa "ko" tzn ten garnuszek na klocuszek jak nacisnie sie na nosek to mowi "rico" i Majunia tak konczy KO mozna powiedziec ze to jej pierwsze slowo po hiszpansku :ico_oczko:
u nas jestA i miałam się Was zapytać jak wygląda teraz karmienie maluchów? Tzn chodzi mi o to co dajecie im na śniadanie, obiad, kolację..
Hehehe, jeszcze nie zaczęłam :ico_wstydzioch: czekam aż Jarek będzie miał II zmianę, czyli od przyszłego poniedziałku.A jak Pinko Twoje odzwyczajanie Uli od spania z Wami? Miałaś zacząć po Nowym Roku.. jakieś rezultaty może już są? :ico_haha_01:
Na śniadanie, jak Ula wstaje to daję jej kaszkę na gęsto, najczęściej jest to kaszka manna bobovity, drugi raz kaszkę dostaje na kolację tj. zaraz po kąpieli, w butli, wtedy najczęściej kaszka jest płynna i jakaś smakowa. W ciągu dnia nie pije ani mleka ani żadnych kaszek, jada dokładnie to co my, nie gotuję jej osobno. Zawsze mam zupę, którą je około 13 i około 16 drugie danie podjada od nas :-) Dostaje też owocki, mandarynki, jabłka, banany, kiwi, jakieś ciastka też są czekoladki i czasem danonek.A i miałam się Was zapytać jak wygląda teraz karmienie maluchów? Tzn chodzi mi o to co dajecie im na śniadanie, obiad, kolację..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość