12 sty 2009, 20:53
ta komedia z Jimmem Careyem (jestem na tak) ponoc bardzo fajna, ze smieszna od poczatku do konca, zaluje ze na niego nie szlimy, no ale..przeciez nic straconego :ico_oczko: hi hi jak beda jeszcze w lutym to grac to pojdziemy bo w tym m-cu juz odpada, chyba ze sie jakis sponsor znajdzie :ico_haha_01:
ja ci powiem ten "zmierzch" nie był zły, no ale jak na horror to myslałam ze bedzie lepszy, na kompie warto oebjrzec..moja przyjsciołka sie 2 razy poplakała ze wzruszenia, a ja sie smiałam z niektorych scen :ico_noniewiem:
Mila juz kima, ja zjem jakiegos tosta i relaks....
a dzis nawet wszystkie ozdoby pozdejmowałam i choinke rozebrałam...
a co do wakacji to my planowalismy przez najblizsze dwa, trzy lata pojezdzic za granice bo Milka juz wieksza, no bo potem chcielibysmy znow malenstwo i wtedy znow nici z zagranicznych wczasow :ico_noniewiem:
a jagodka ku..jak ja niecierpie jak facet poniza kobiety, jeszcze swoja zone :ico_zly: A. tez w jakims napadzie złosci palnie cos do mnie, ale on raczej w stylu "ty tępaku, ty głupolu" i mnie po prostu krew zalewa wtedy i wpadam w furie i od razu mu wyrycze ze jak on moze mowic ze kocha a tak mnie wyzywac bez podstaw :ico_noniewiem: no i przeprasza :ico_zly: