cześć
u nas dzis piękna słoneczna pogoda :-D
ja już posprzątałam tylko muszę pościel wyprasować :-)
ja mam mniejsze niż z olą ale ginka powiedziała że wiele kobiet tylko przy pierwszym to ma, w końcu już mi sie rozstawiły i tyle. ale pamiętam że z olą bolało bardzo.
to fajnie masz :-D
moja siostra przy drugiej ciąży miała okropne te bóle i to od 5 miesiąca , w pierwszej tez je miała , ale nie tak bolesne, a wiec nie wiem czemu jej sie nie przestawiły tak te kości , że w drugiej tez je miała :ico_noniewiem: dziwne
ataku strasznego już nie miałam, czyli antybiotyk działa, ale boli nadal non stop tylko że tak do zniesienia.
to dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
i niech już się tam ładnie goi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
przeraziłam sie - lekarz powiedział ze nie leczone pękniecie błony może do głuchoty nawet prowadzić...
:ico_szoking: :ico_olaboga: no to nieźle
dobrze, że do niego poszłaś :ico_sorki:
bo mogło to by się bardzo źle skończyć
za 3 tygodnie zgłaszam się do szpitala!!!!! :-D
:-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-01-13, 13:07 ]
mnie nic nie boli takiego. czasami przejdzie mi taki pradek w dole brzucha ale to wszystko a no i kilka razy pobolewal mnie brzuszek tak jak na kres ale nie bolalo nic,dlatego nie wiem dlaczego wy tak macie a ja nie :ico_noniewiem: :ico_szoking:
nie to inny ból
strasznie boli krocze jakby ktoś ci bejsbolem tam przywalił
a z rana z łóżka nie można się podnieść tylko trzeba się sturlać i troszkę odczekać by kroku postawić bo kości nie pozwalają , ale później przechodzi i jest ok
zapomnialam sobie ze mialam was dodac do naszej klasy ale nie chce mi sie szukac wstecz bo to dawno juz o tym pisalysmy. mozecie powtorzyc? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Marlena Odziom :-D
jedwabna, a ty źle odliczasz dni bo tobie zostało 26 dni do porodu nie 31 :ico_nienie: