Oj tak z tego co widze po moich koleżankach trzymaja dziecko w leżaczku np w kuchnni jak gotuja w łazience jak sie kąpią - i tak dzidzia jest cały dzień z Tobą leżaczek na pewno pomaga .
Do mnie wczoraj wpadła na cały dzień koleżanka z maleńką 5 mies córcią :-D
Przywiozła mi kolejna torbe ciuszków, słodkie sukieneczki na 62 :ico_ciezarowka:
A szwagierka oprócz swoich rzeczy ( łózeczko, leżaczek, wózek ciuszki) kupiła mi na ciuchach za 15 zł mase ślicznych body i śpioszków :-D
Na początek nakupiłam sobie troche nowych pajacyków body czapeczek itd ale potem będe urzywać tych po koleżankach tyle tego juz mam że we wszystkie body na pewno nie zdąże Zosie ubrac :ico_szoking:
A :ico_szoking: my jemy śniadanie własnie, już nie pośpie dłuzej niz do 8 je Zosia pilnuje i jak tylko mija 8 rano wykopuje mnie z łózka dosłownie KOPNIAKAMI na śniadanie bo głodna. Radzi sobie z mamą już skubaniec malutki :ico_ciezarowka:
[ Dodano: 2009-01-13, 09:04 ]
Adka - pracą sie teraz nie przejmuj , bo dzidzia też przeżywa z Tobą, na pocieszenie dodam że moją firme wykupiła konkurencja i juz pół firmy zwolnili reszta poleci do miesiąca czasu bo nie będą trzymać 2 oddziałów szczególnie ze swój maja w Gdańsku.
Tak więc do końca macierzyńskiego płaci mi Zus bo jestem nietykalna a potem szukam pracy.
Ale najważniejsze aby nasze bobaski zdrowe były a prace zawsze mozna zmioenic.
Chociarz ja teraz oszczędzam chce odłozyc duzo aby siedzieć z Zosią z rok w domku.
Tatuś tez pracuje ale wiecie jak sie ma kredyt rachunki sa gigantyczne.
Ale damy rade najważniejsza teraz ta mała istotka :ico_ciezarowka:
[ Dodano: 2009-01-13, 09:15 ]
Adka - ten co znalazłaś jest śliczny ale sporo kosztuje , na allegro są też dużo tańsze np
http://allegro.pl/item525072595_chicco_ ... owosc.html
Taki zwykły leżaczek maja moje koleżanki i zamiast pozytywki daja dzidzi maskotki z pozytywka do niego. Ja też taki zwykły dostane , a dzidzia ma dużo frajdy jak towarzyszy Ci cały dzień i widzi co robisz i mówisz do niej :-D
[ Dodano: 2009-01-13, 09:17 ]
http://allegro.pl/item519556768_lezacze ... ekids.html