13 sty 2009, 12:24
Witam :):
My wyspani jak susełki.. Fakt ze Mis sie obudzil o polnocy i do 2 mamrotal cos i mial w spaniiu przerwe.. Ale wstalismy o 10 :-D
Wody nadal unas brak!!! :ico_szoking: Zaraz sie ubieramy i idziemy do Bomi po 2 baniaki.. Wczoraj nie zrobilam zapasow i nie mam juz prawie ani kropelki :/
Co za zycie.. Jak to czlowiek sie przywiazuje.. Woda, prad, gaz, cieplo.. Cholera.. Jak cokolwiek odcinaja to zycie staje do gory nogami! :):
Moj Mis dzisiaj wariuje i bawisie slicznie. Wczoraj kupilam mumalutki samochod policji za grosze, w kiosku.. I od rana chodzi z nim wszedzie.. Nie wypuszcza z raczki.
Ogladalismy juz tez mala nowa ksiazeczke - malych odkrywcow- Małe stworzonka -super. Ja sama uwielbiam te ksiazeczki :-)
A najbardziej z postaci lubie Swinke Peppe i Kubusia Puchatka.Wczoraj buszowałam po empiku i widzialam swietne ksiazeczki z Peppą -ale angielskie..chcialam kupic Misia kuzynce, bo 21ego ma 3 urodzinki.. Niestety- oni ani slowka po angielsku.. Wiec frajdy by nie bylo :/
Ale np moj szef jest amerykaninem . Szefowa jest polka.. Maja 3 letnią Biancę i jest dwujęzyczna. Slicznie mowi i po amerykansku, i po polsku.
Lady- Duzy jest spawaczem. Pracuje w szwedzkiej firmie i glownie ma prace na statkach.Podczas rejsu je naprawia. Albo - wysylaja go np. do Brazylii.. tam czeka na statek, ktory dobija do portu - wsiada na niego i wraca nim 2 tyg do Europy.. W tym czasie oczywiscie pracuje. A podczas czekania na statek- placa mu za wszystko.. Hotel, wyzywienie, dojazdy, atrakcje.. No botonie jego wina, ze statek sie spoznia ;)
On kocha to co robi, praca sprawia mu satysfakcje.. Tym bardziej ze mowi juz biegle po angielsku, jesttłumaczem.. No i bardzo go doceniaja. Tu musialby pracowac w zawodzie minimum 5 lat, zeby dostac lepsza prace, awans.. kase.. A tam od razu go wypatrzyli :-)
Apropo Gejów- slyszalyscie napewno ze juz sa ksiazeczkidla dzieci odwoch tatusiach co maja synka, albo dwoch mamusiach..Co myslicie o nich? BEdziecie cos takiego kupowały? Mi sie podobaja rzeczy otwarte, odwazne.. Lubie jak w ksiazeczkach dla dzieci sa maluchy biale, zolte, czarne.. Swietna sprawa.
Ide szybko cos wciagnac i lece do sklepu.. Bo ilez mozna bez zapasow wody zyc!?!?!