My po śniadanku, Arturek z misiem się bawi a mi się już spać chce :ico_noniewiem:
Marcin dzisiaj kupił kocyk na sanki Arturowi, także tylko na sanie teraz czekamy i wyruszymy.
teraz pampersów, wcześniej Happy i Huggies Flex (bo Classic są do niczego), ale powiem Ci że przez dłuższy czas i pampersy musiałam w nocy raz przebierać bo był przesikany inaczej w nocy, a ze dwa tygodnie to trwało, dopiero z cztery noce normalnie bez przebierania śpia wy jakich pieluszek uzywacie??
Good morning. Dziękuję za kawkę, właśnie popijam. Wstaliśmy dwadzieścia po 9 ale ja jakaś przyćmiona jakby mi mózg coś ściskało :ico_haha_01: Chyba za ciepło w pokoju w nocy było i dlatego tak się czuję. Mam nadzieję, że przejdzie po kawie.Dzień Dobry :-)
Stawiamy :ico_kawa:
O dziękuję bardzo :-) Dam znać kiedy możesz zacząć trzymać :ico_haha_01:Klaudia, to jak już zaczniesz kurs, to będę trzymać kciuki :-)
Hihihi.. :577: Ale nie zapominajcie też, że u mnie jest godzinka w tył więc od czasu przy moich postach odejmujcie sobie godzinkę :ico_haha_01:Ale dziewczyny popisałyście :ico_olaboga: ja to już daawno spałam a Klaudia jeszcze prawo jazdy włączała
Nie wiem jeszcze kiedy jadę. W domu w Polsce mama ma teraz remont i skończą go dopiero koło marca może i kwietnia nawet. Myśleliśmy by jechać wtedy i zrobić chrzciny Norberta (dopiero :ico_wstydzioch: ), ale w sierpniu szykuje nam się wesele znajomych a i na Boże Narodzenie chcemy jechać do Polski więc 3 urlopów Rafał nie może wziąć. Zobaczymy. Ja nie pracujęi mogę sobie w każdej chwili kupić bilety, ale szkoda mi tak bez Rafała jechać.Cleo mam nadzieję że zdążysz zdać, a tak wogóle to kiedy wyjeżdżasz? I znów będziesz mieć ogromne zaległości :ico_oczko:
A czym się różni stary od nowego?Klaudia ja zdalam kurs w dwa miesiace ale jeszcze starym systemem
Ja czytałam i pisałam i też z godzinę :ico_haha_01:cześć i ja sie witam jestem tu chyba od godziny ale tyle popisałyście ze czytałam i czytałam
Dzięki :-)Pinko Kubki rewelka !!! A Uleczka super tanczy
W tej chwili pampersy active baby 7-18kg, ale wcześniej używałam huggiesów z kubusiem 4. Też mi się wydaje, że pampersy bardziej chłonne, po nocy w huggiesach też Ula miała mokrą pupkę, a pielucha była ciężka i wielka. Z pampersami jest inaczej :-)a wy jakich pieluszek uzywacie??
Żeby tylko śnieg Wam nie stopniał :ico_oczko:także tylko na sanie teraz czekamy i wyruszymy.
A może to wina baterii... Szkoda, że nie udało CI się Go nagrać...Ledwo włożę naładowane baterie i już padają.
Pisała kiedyś, że robi prawko i chyba wtedy była przed egzaminami, ale nie kojarzę, czy pisała już po egzaminie... rzeczywiście dawno jej nie było.A wiecie co u Marci? Ona zdawała prawko, zdała już? Tak z ciekawości pytam bo w Nowym Roku jeszcze jej nie widziałam na TT. Mąż chyba też już wrócił na stałę do PL :ico_noniewiem: Pewnie cieszą się sobą :ico_haha_01:
Hehe.. no to ja mam odmienne zdanie :ico_haha_01:Też mi się wydaje, że pampersy bardziej chłonne, po nocy w huggiesach też Ula miała mokrą pupkę, a pielucha była ciężka i wielka. Z pampersami jest inaczej :-)
Tak starsza ma 2,5 roczku ale bardzo sie lubia.Asikk, zdjęcia z roczku super, a "potencjalna narzeczona" Kamilka jest starsza? Ładna z niej dziewczynka
Dzieki bardzo . Myśmy robili w takiej knajpce Hollywod tanio i fajnie jedzenia tyle zostało ze jeszcze do domu zabralismy a robiliśmy 20 a nie 19 bo 19 to piatek był i co nie którzy to w pracy.Asikk super foteczki, a to w jakimś barze robiliście Kamilowi urodzinki? I widzę po dacie, że tego samego dnia robiliście co my Ja nie mam czym się pochwalić bo beznadziejne fotki powychodziły, tak mi żal przez to
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość