Ale mi się zaległości narobiło :ico_szoking: nie wiem czy wszystko spamiętałam a więc
Aleksandrowicz fajniusi z ciebie mamusia i debest babka :-D szkoda że twój smerfuś ma alergie mam nadzieję ze z wiekiem przejdzie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Madzia ale laseczka z ciebie supcio zdięcia ślubne rewelka jak będę miała chwilkę to też cosik wrzucę bo tylko na ślubnych sobie się podobam :ico_haha_02: a teraz to szkoda gadać dieta by się przydała no ale niestety na słodycze to ja jestem pierwsza mniam mniam zwłaszcza jak upiekę jakieś ciacho to nie potrafię się opanować :ico_wstydzioch:
Frydzia a to mieliście super wypad i Wikulka dużżżżżaaaaa dobrze że piesek i kotek cały :ico_oczko: i zdięcia ślubne rewelka
U nas antybiotyk Klacid bo zmiany oskrzelowe są :ico_olaboga: marudna bidulka mam nadzieję że do świąt przejdzie
No u nas to waga 9,850 a wzrost to różnie 74 -80
Z podobieństwem to Klaudia to tatusiowa dzieczynka a Wiki to podobno mamusia
Acha Aleksandrowicz spóźnione ale szczere dla Olusia

Acha muszę się pożalić kurde kupiłam chrześniaczce wózeczek i co okazało się że kółka są krzywo położone poprostu jedno nie jeździ :ico_zly: a jak pytałam to powiedziała że podłoge mają nierówną

:ico_zly: wymienić jutro muszę :ico_zly: ale jej nagadam :561: ale zwariowany dzionek miałam jeszcze Wiki marudna mam nadzieję że się nie pogniewacie
Jak oczymś zapomniałam to