Dziewczyny jak wy to robicie że macie orgazm w czasie stosunku? ja mam tylko taki przez pobudzenie najlepiej jezykiem łechtaczke :-D i prawie za każdym razem ...bardzo lubie się kochac z moim R i sprawia mi to przyjemnosc ale zeby miec orgazm to nigdy :ico_noniewiem: rany az dziwne ze mam 28 lat a nie miałam z facetem orgazmu w czasie seksu :ico_wstydzioch: ale mysle ze kazda ma inaczej jedna ma taki orgazm druga taki...
magdalena1981 Ja tez nie zawsze mam, to zależy od mojego poczucia bezpieczeństwa i od tego czy dostatecznie p[ociera mnie w odpowiednim punkcie w pochwie a w sumie w jej przedsionku :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem: Inaczej niż "normalknie" się nie kochałam nigdy więc Ci nie doradze.
czesc kobitki
fajny temat ja zawsze bylam druga w dochodzeniu ale wlasciwie seksik z moim P jest przyjemnoscia a razem doszlismy tylko raz i to bardzo przykre bo tez bym chciala z nim dochodzic, ale naprawde roznych metod probowalam i zawsze nonono, u nas to raczej ja w pieszczotach dochodze a potem seksik i maz moze to dziwne ale inaczej sie nie da :(
[ Dodano: 2009-01-10, 22:36 ] Małgorzatka, w jednej tzn jakiej pozycji sie kochacie???