no to teraz już wiem, właśnie nie wiedziałam czy to przesąd czy fakt, bo tych zabobonów jest mnóstwo, a jak się mieszka z babcią to już wogóle nic nie wolno zrobić, dobrze że narazie nic nie wie :ico_oczko:to nie sprawa zadnych tam chemikalii... kiedyś poprostu farby robiono na bazie związków amonowych i amoniaku a te mają z kolei nieprzyjemny zapach...
ogromne gratulacje, należy się wielki :ico_tort: :ico_brawa_01:ZDAŁAM TEORIE !!!
Renia ja też sie dziwie skąd ludzie biorą niektóre zabobony...no to teraz już wiem, właśnie nie wiedziałam czy to przesąd czy fakt, bo tych zabobonów jest mnóstwo, a jak się mieszka z babcią to już wogóle nic nie wolno zrobić, dobrze że narazie nic nie wie
no pierwsze słyszę, ale dobre nie powiem :ico_smiechbig:ze jak ciężarną kopnie koń to dziecko bedzie miało znamie "głowe konia" w tym miejscu...
... kup go :ico_oczko: :ico_haha_01:nie mam pomysłu na obiad
ale fajnie pewnie już się doczekać nie możesz, ja nie będę mieć możliwość w 3d a i nie wiem kiedy się wybrać wogóle24.01 w sobote bede miala usg 3d
no ja właśnie pierwszym razem też byłam koło 6tc i nie było serduszka i teraz się jakoś boję chyba pójść żeby tego samego nie zobaczyć, w sumie nie zobaczyć :-|wiec poszlam tak w 6 i pol tygdniu,widac juz bylo serduszko:)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość