No udało mi się dotrzeć :ico_haha_01: Wprowadziłam sobie ograniczenie internetu żeby więcej uwagi poświęcić mojemu szkrabowi :ico_haha_01: Teraz babcia wzięła go na spacer to mogę chwilkę poklikać :ico_haha_01:
Glizdunia sukienusie bombowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I gratulacje dla Mayi za te 10 kroczków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I jeśli chodzi o słodycze to ja też wcinam je namiętnie - codziennie :-D Ale jakoś wyrzutów sumienia nie mam :-D
zborra pewnie, że jeśli można na NFZ to nie ma co pchać się prywatnie :ico_nienie:
Ciekawe skąd mamy brać kasę na te wizyty ??? Tu 50 zł, tam 100 zł - masakra !!!
Ewcik - kurcze też podziwiam. U nas jest troszkę inna sytuacja bo nie mieszkamy na swoim - teściowej dajemy 650 zł plus robimy zakupy - takie większe raz w miesiącu. Wypłata więc nam wystarcza spokojnie, mamy też oszczędności i lokatę dla małego ale wiem, że abyśmy mogli godnie żyć na swoim to jedna wypłata nie wystarczy :ico_nienie:
Jeśli chodzi o roczek to mam w planach zaprosić chrzestnych, dziadków, siostrę - będzie tort i sałatki, kawa. Prezent ??? Na razie brak pomysłu - zależy od tego co mały dostanie od innych hehehe.
Dziękuję za komplemenciki :ico_sorki: :ico_sorki: To dzisiejsza sesja - jem cytrynkę :ico_oczko:
I dla Milenki sto lat :ico_haha_01: