barbara123, nie no śliczna ta nasza Oleńka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kochana ja mam jeszcze jakieś śpioszki po moim Miłku czy może cosik byś chciała ?? ale tego nie jest zbyt wiele bo teraz na dniach rodzi brata dziewczyna i ona wszystko dostała ale mam jeszcze ciepły śpiworek jakieś czapeczki i pajacyki bo dla dziewczynki też mam ale odłożone dla mojej przyszłej niedoszłej córci :-D :ico_oczko:
zabierz sie z nim i wpadnij :-D
może następnym razem :-D
[ Dodano: 2009-01-15, 23:21 ]
co wy się nie odzywacie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ja tu mam chorobę sierocą mojego męża już dawno nie ma :ico_placzek: :ico_placzek: a ja siedzę i nie wiem za co się zabrać bo w sumie wszystko mam zrobione dzisiaj w ciągu dnia tak mi sie nudziło że robiliśmy z dzieciakami teatrzyk z rączkowych laleczek ,później obiad a jak jedli to pomyłam gary ,posprzątałam ,poprałam wszystko :ico_noniewiem: Dziewczyny czy wasze dzieci też uwielbiają bawi się w toalecie mój to wszystko do niej wrzuca na ogół duże rzeczy typu krzesełko czy coś innego większego ,kurcze ja codziennie czyszczę kibelek bo wiadomo że to siedzisko zarazków :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2009-01-15, 23:27 ]
kilolek, też wzięłam sobie walnęłam suwaczek owulacyjny ale tylko po to aby wiedzieć co i jak no i zresztą ja raz mam cykle 22 dni a raz prawie 60 dni bo jak to gin stwierdzi nie mam owulacji i wzięłam mój ost cykl 27 dni :ico_oczko: