witam :-)
ja od 5 rana już buszuje w kuchni bo muszę to karpatkę dla taty upiec :ico_oczko: krem gotowy ciasto w piekarniku zaraz zabieram się za powtórkę na zaliczenie w szkole potem tylko na spacer z psinka i do szkoły :ico_noniewiem: uff zostały mi jeszcze tylko 4 zaliczenia na szczęście :ico_brawa_01:
A mnie mezulek dzisiaj do kina zabiera :ico_szoking: Nie pamietam kiedy bilismy tam ostatni raz....
my też byliśmy na transporterze 2 sama mu trąbiłam miesiąc temu że premiera jest w styczniu i będzie fajny(i film i aktor :-p ale o tym drugim nie wspomniałam)więc mnie zabrał świetny film :-D
A najlepsze jest to ze z mezem otwieramy restauracje w lutym wiec jest kupe roboty, niani do Hani brak, trzeba roczek wyprawic, w chacie bajzel, szukamy pracownikow, a mi sie niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nie chce :(
ja 8 lat dorabiałam jako kelnerka 2 lata jako barmanka jestem po gastronomiku wiec szkoda że pomóc nie moge :ico_oczko:
świetnie że otwieracie swój biznes będziecie mieli gdzie te chrzciny zrobić :-D
odnośnie badania 3D byłam wczoraj u mojego gina zapytałam o to czy dałobyrade ze skierowaniem i nie za bardzo :ico_olaboga: powiedział ze niestety nie jestem w grupie ryzyka i nic pomóc nie może bo musi napisać na skierowaniu powód a ja przez całe życie prawie nie choruje wiec odpada darmowe pójście na to badanie a szkoda...
ale mam książeczke wreście dowód na to żę fasolka w brzusiu :ico_brawa_01: i okazało się przy okazji ze kilogramik mi poszło do góry i brzusio widac już fajny ah cieszę sie