Witam wieczorkiem
majka polozyla sie jeszcze raz dzisiaj spala pol godzinki do tego kaszle, ma katar i podwyzszona temperature :ico_olaboga:
A bierzesz coś? Wiem, co to znaczy ból gardła, parę dni temu też mnie tak bolało, to jakiś wirus musi być... polecam ciepłą herbatkę z miodzikiem i cytrynką.. pomaga :-)Ja chodze w domu w szalu bo tak mnie to gardlo boli.
zabki ida tylko widze ze majce z nosa leci i kaszle wiec jednak temperatura nie od zabkowiwona83, żeby tylko Majka się nie rozchorowała, może jej kolejne ząbki idą :-) :ico_sorki:

moja tesciowa kiedys mi powiedziala a czym sie tak zalatwiliscie no specjalnie wirus chwycilam zebysmy byli chorzy nie se gadaja co do usypiania a rekach to wiem bo sama tak usypiamteraz mi napisali ze to nie jest normalne ze niunke tak choruje a co to ja ja specjalnie zarazam :ico_noniewiem:
To prawda, że ludzie bez dzieci najwięcej mają do powiedzenia o wychowywaniu, też mam taką koleżankę... na szczęście mnie nie krytykowała jeszcze :ico_oczko:juz chce zeby mieli dzieciaka niech zobacza jak to jest fajnie
Nie przejmuj się, szkoda nerwów :ico_pocieszyciel:teraz mi napisali ze to nie jest normalne ze niunke tak choruje a co to ja ja specjalnie zarazam :ico_noniewiem:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość