19 sty 2009, 13:52
witam Mamusie :-D
Anulkaa, witaj na kwietniokach :ico_ciezarowka:
a ja caly weekend w drodze spedzilam zrobilismy z 1300 km , bylam u szwagierki w gliwicach , potem u tesciow pod wroclawiem , no i teraz padam kregoslup mi siada , burzuch mi tak stwardnial wczoraj ze dopiero teraz dochodze do siebie,
wydawalo mi sie ze jakos zniose ta podroz ale teraz wiem ze to bylo troche nieodpowiedzialne z mojej strony :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
dziewczyny co to znaczy jak brzuch twardnieje? bo mi sie to raczej nie zdarza , ale to co czulam wczoraj :ico_szoking: normalnie kamien :ico_olaboga: :ico_olaboga: a do tego mialam takie bole jakbym miala okres :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: normalnie szok nigdy sie tak nie czulam , naszczescie jestem juz wdomu wzielam kapiel , i juz jest dobrze :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2009-01-19, 13:00 ]
Ejustysie wsoplczuje bolu zeba :ico_pocieszyciel: ja tez powinnam isc do dentysty , niby w lipcu przed ciaza bylam i wszytko mialam ok i nawet sobie polakowalam ale teraz jem tyle slodyczy a do tego podobno w ciazy zeby "padaj" wiec pewnie jakas dzire penie mam ale nie mozna znieczulenia w ciazy(tak slyszalam) a bez znieczulenia to ja nawet na fotel nie siadam :ico_nienie: :ico_nienie:
taa, :ico_pocieszyciel: wspolczuje problemow w pracy, pomysl sobie ze mija 16 czy 17 i idziesz do domu i wszytko masz gdzies :-D a ja cie szef zdenerwuje to idz na zwolnienie :-D