na tamtym zdjęciu mój brzuszek ma 95cm i teraz też 95cmmanenka no widac roznice,ale nie wiem czy to nie wynika z tego ze mialas mniejszy brzuszek wiec inaczej jest widac. ale sama juz nie wiem.
a wiec mówisz , że widać różnice ?? :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mąż niech pomasuje, to pomoże :-Dstrasznie mi nawala kregoslup. normalnie zaraz padne.
no pewnie , że dam , ale wizytę mam dopiero na 16.40to czekamy jutro na wiesci po wizycie :-)
no to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:mała przez ten ostatni miesiac przybrała kilogram :ico_szoking: i wazy teraz 2650g tak wiec moja choroba na szczescie jej nie zaszkodziła
ślicznie maleńka rośnie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bardzo dobre wieści :-D :ico_brawa_01:a tak poza tym to ginka mowi ze wszystko jest ok i wedlug niej to powinnam urodzic w terminie albo z 2 dni wczesniej ze raczej duzo nie przenosze :-) co mnie bardzo cieszy bo czekanie po terminie jest chyba najgorsze
a wiec czekamy :-Ddzisiaj po kapaniu albo jutro poprosze meza to mi zrobi nowe fotki brzuszka to wam pokaze i sobie go zmierze
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:to podobnie jak u mnie dziisaj myslalam ze do ginki nie dojde normalnie chodze jak stara kaczka :-D
mnie na szczęście kręgosłup nie boli :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
dziękuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:manenka super wyglądasz
no co ty :ico_noniewiem: może krzywo patrzysz ?? :ico_oczko:ja to nie widze żeby sie Wam brzuchy obniżyły, u siebie też nic nie widze takiego zresztą.
Beatris60, no to rzeczywiście fajny dzień miałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i jutro tez sie fajny zapowiada :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mnie tylko kroczewszystko mnie boli, kręgosłup, krocze, nawet kopniaczki chociaż cieszą to bolą....
skurczy już nie mam a wiec czuje się super :-D
i niech juz tak zostanie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
dobranoc