Czesc :-D
a mój mały nie protestuje przy ich ubieraniu
u mnie z zakladaniem body to totalna porazka, maly wyje i sie prezy jak szalony. zalozylam do tej pory dwa i zrezygnowalam, reszte wrzucilam w karton, moze komus wydam jak bedzie potrzebowal, bo sa nowiutke i ladne na najmniejszy rozmiar.
Dzis zupelnie sama wykapalam Antosia i pierwszy raz nawet niezle mi to wyszlo. Juz sie nie darl tak jak wczesniej. Jak mam go kapac to az mi sie slabo robi :ico_olaboga: jak jest w wodzie to wszystko ok ale jak go tylko wyciagne to taka histeria, ze cala okolica slyszy jego wrzask i moje niecenzuralne slownictwo :ico_zly: Antka kapie okolo 14stej wlasnie ze wzgledu na te krzyki i temperature w domu (wtedy najcieplej).
Mam juz przewijak na lozko - zbawienie dla mojego kregoslupa :ico_haha_01:
ananke, Synek sliczniutki :ico_brawa_01:
kurcze, fajnie miec babcie przy sobie :-D Antosiowa japonska babcia przyszla, popatrzyla, ocenila ze ladniutki, popstrykala fotki zeby sie kolezankom pochwalic a jak wnunio zamarudzil z lekka to w tempie blyskawicznym sie zmyla :ico_zly: taka wredna jedza z tej mojej tesciowej. No ale wlasnymi dziecmi jak byly male tez sie nie zajmowala, wiec co tu liczyc na nia przy wnuczku :ico_zly:
Ja znowu zaczelam buszowac w sieci po aukcjach i wyprzedazach :-D Antosiowi unormowaly sie godziny spania :ico_sorki: (oby nie zapeszyc) wiec mam troche czasu dla siebie.
Co do wizyty u pediatry to my idziemy dopiero 6 lutego, tutaj pierwsza wizyta jest dopiero po miesiacu od urodzenia.
Moj maluch od dwoch dni zaczal robic zeza :ico_szoking: ale tak tylko chwilowo, z reguly jak juz zasypia, no ale wyglada komicznie :-D zreszta caly jest smieszny, jak czasem zrobi glupiutka mine to jestem w stanie sie poplakac ze smiechu :ico_oczko: okropna jestem, nie? tak sie z wlasnego dziecka nabijac. No ale slodziutki jest :-D
Uzywacie jakis kosmetykow dla dzieci, jakies kremy lub oliwki? Ja tylko czasem sudokremu, bo zauwazylam, ze czymkolwiek bym mojego nie posmarowala to zaraz krostki mu wyskakuja.