trzymam kciuki by mąż dziś wrócił
szkoda ze kciuki nie pomogly...moj luby wraca dopiero jutro wieczorkiem :ico_placzek:
babcia moja czasami z grzybkami to robiła, możliwe? czy coś poplątałam???
oj ja to pierwsze slysze zeby do zalewajki dodawalo sie grzybki...ale moze gdzies tam przepis byl urozmaicany.w kazdym badz razie u nas sie robi ta zupke dokladnie tak jak wam napisalam. :-)
mam już wszysciutko
no to super. az czlowiek czuje sie bezpiecznej :-D
oglądałam niedawno zdjęcia z buska - takie mam miłe wspomnienia
heheh no to super! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kiedy mnie odwiedzisz???
ten park macie super - blisko tam mieszkasz?
nie wiem o ktory ci park chodzi. u nas jest ich kilka.w koncu to miasteczko uzdrowiskowe. no i tu wszedzie jest blisko bo to male miasteczko. :ico_noniewiem:
oby pomogła i mi i Oleńce....
oby oby :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ananke no roznie to moze byc. teraz to wszystko sie moze zdarzyc i dzidzi moze zechce wyjsc na swiat wczesniej od prognoz :-D
wyczytałam, że Anilewe juz się rozpakowała
amiala termin na luty? bo nie przypominam sobie zeby z nami pisala...
a ja cos podchorowana jestem. kaszel mnie dusi i zimno mi dlatego leze w lozeczku.
brzuch tez mnie pobolewa cos takiego jak na okres i zastanawiam sie co to moze oznaczac,zwlaszcza ze na KTG wyszly juz jakies delikatne skurcze. modle sie tylko zeby mnie nie zlapalo przed przyjazdem mojego meza :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: