Dobry mężuś... :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:a dzisiaj musze mojego meza pochwalic wczoraj go prosilam zeby mogl w nocy wstawac do majki no i wstawal do tego jak majka zaczela plakac o 5 to zmienil sie ze mna miejscami i trzymaj niunie za raczke :-D
No właśnie Martynka, Madzi dawno nie było... też bym chciała żeby zajrzała do nas 30.01 :-) i wkleiła nowe fotki.Jeszcze Martynka została? :ico_noniewiem: Szkoda, że Magda nie zagląda.. ciekawe co u nich, jak Martynka teraz wygląda.. Może z okazji roczku Magda zajrzy.
U nas to rożnie bywa, czasem protestuje i muszę ją zabawiać, najlepsza jest wtedy moja komorka, a czasem daje się ładnie ubrać.Wy tez macie taki problem, zeby zmienic pieluche?
Gotowanego nie chce jeść, ale jajeczniczkę chętnie wciąga. I brawa dla Pawełka za nowe umiejętności :ico_brawa_01:Czy Wasz pociechy lubia jajko?
Hehehehe, wiedział jak Ci dosrać ;-)Ledwo założyłam mu pieluchę a on oczywiście dopiero wtedy nasadził ;[
Ulka parowki uwielbia.za to chetnie je parowki
Ja poł dnia przygotowywałam przyjęcie urodzinowe, a od 16 z gośćmi siedzieliśmy :-)Maniaczki tiktakowe gdzie jesteście :569:
Ja właśnie najczęściej na stojaka zakładam, tak mi najwygodniej.ja się musiałam kilka miesięcy temu ubierac mu pieluchę na stojaka
To więc tak odnośnie tego :ico_oczko: http://uk.youtube.com/watch?v=sUImZWXx6a0Ostatnio też zaczęła się obracać w kołko podczas piosenek
Takie Norberta zabawianie pozbawiło mnie w tym tygodniu kolejnej komórki :ico_noniewiem: Obślinił cały telefon i już mi nie trybi, a tą nokie nie cały rok miałam :ico_zly:muszę ją zabawiać, najlepsza jest wtedy moja komorka
No mówię złośliwiec mały.. a przez tego palca to kuleję, spuchnięty i dalej siny.Hehehehe, wiedział jak Ci dosrać ;-)
Nie wątpię, że zabrzmiało to dosyć śmiesznie i pewnie tak też wyglądało. Tylko niestety moje poświęcenie i ból z tym związany poszło na marne :ico_puknij: hehe :-)tak to opisałaś... że sobie wyobraziłam, jak lecisz i tego palca :ico_smiechbig:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość