Siemka nie ma tutaj nikogo ,szkoda to ja ide z malym na dwor bo jest ladnie i swieci sloneczko.Izka pogadamy pozniej na ten temat co ostatnio rozmawialysmy ?
oj jak pusto :ico_noniewiem: Pozdrowionka mamcie. :ico_haha_02: Ja czekam na wiosnę,dzis zmiana czasu!!! Rozpogadza się u mnie,wczoraj było 2 stopnie i lało a dziś już 6 stopni i słonko :ico_haha_02:
U nas też sliczne słoneczko niestety rower odpada bo oddałam na wieś, wkurzał mnie okropnie! na prostej drodze sie przewracał coś miał ze śrubami i po doczepieniu kółeczek Słąwek przewracał sie na nim 3 razy na jednym metrze :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Ale chce się jutro wybrać do hulakuli bo mam dwa bony po 50złotych, jewszcze nigdy nie byłam ciekawa jestem jak można się tam pobawić.
Co do sloneczka to niech juz swieci a wiatr jest brzydki tylko jakby nie wialo to moze by lalo a tak jest oki.Moj maly juz od rana byl na dworze na rowrku i traktorku trzeba wykozystac ta pogode
Dzien doberek nie ma tutaj jeszcze nikogo,u nas pogoda sliczna, a ja do pracy dzisiaj na 11.00 do 15.00 mam nadzieje ze szybko zleci ten czas pracy i do domku
witajcie kobietki.U mnie też słoneczko ale zimny wiatr to chyba jak wszędzie.Czasem też się chmurzy ale myślę ,że wytrzyma bez deszczu.M był rano z dziećmi na dworze,teraz zjedliśmy i chyba jeszcze wyjdziemy bo szkoda takiej pogody.Mam nadzieję,że się nie pogorszy a będzie coraz lepiej :ico_noniewiem: