29 sty 2009, 08:06
Dzięki, dziewczyny, tak sobie myśle, że chyba ją kupie i niech leży w szafie i czeka, mi też siębardzo spodobała.. Tak myśle, że chyba napisze do sprzedawcy na allegro, czy w razie gdybym schudła jakoś znacznie, to wymieni mi na mniejszy rozmiar, bo kreacja i tak będzie do kwietnia leżała w szafie..
A ja jakoś nie zaobserwowałam, żeby Jasiek się sam przekręcał, no chyba że w nocy w łóżeczku, bo kłade skubańca na boku, żeby nie miał plaskate główki i podpieram zeby poleżał troche w tej pozycji a on tak się kręci, że najduje go rano nie dość, że na pleckach, albo na brzuszku, to jeszcze w poprzek łóżeczka. Musze go dzisiaj zostawić na dłużej na brzuszku, chociaż nie bardzo lubi tak leżeć i będe podglądać, czy się przekręca..
U nas dzisiaj nocka w miare fajna, wstałam koło 3 wciągnął butle na śpiocha no i teraz o 7 to już chyba na dzień dobry :-) Za to wczoraj miałam dwa razy atak histerii taki, że w pewnym momęcie zwątpiłam, czy on się drze dla samego darcia, czy na prawde coś mu jest, bo prawie spazmów dostał, tak się zanosił, a łzy to sie lały potkoiem, zapakowałam mu czopek z paracetamolem, espumisan na wzdęcia, a on i tak się darł, bo to nie był płacz, pierwszy raz mi się coś takiego trafiło bo Bąbel z zasady nie płacze.. Mam nadzieje, że to był jednorazowy epizod..
[ Dodano: 2009-01-29, 07:08 ]
Kurcze, chłopaki się pospali i rozłożyli na łóżku i nie mam mniejsca dla siebie.. buuuu.. chyba wstaje, zrobie naleśniki na śniadanko..
[ Dodano: 2009-01-29, 07:14 ]
Ja to mam skleroze.. [shadow=brown][/shadow]Anetka!!! 100 lat samych pięknych chwil i spełnienia w roli mamy i żonki!![glow=brown][/glow]