29 sty 2009, 12:08
Czesc dziewczyny :-) ja dzis pospałam do 10 z małymi przerwami ale nie narzekam.Zjadłam małe śniadanko i teraz sobie troszke dychne a potem cos porobie.Musze posciel zmienic,poprasowac ,buuu ,nie lubie,chciałam te okna umyc ale nie bede ryzykowac ,jak sie zrobi cieplej to mojego meza poprosze zeby mi umył :-) moze da sie namowic a myje okna pierwsza klasa.Wczoraj byłam na tej szkole i jestem zadowlona zobaczymy jak bedzie pozniej.Wczoraj ogladalismy fim z usg w poszczegolnych miesiacach i wiecie jak te bable wygibasy robiły :-D na głowce,na boczek prawy,na lewy,na brzusio,na plecy super widok :ico_brawa_01: .Potem poszlismy na oddział kliniki,pokazali nam izbe przyjec i co zrobic jak sie tam pojawimy ,potem sale porodowe i oddział noworodkow.Pisało ze porod rodzinny 100zł,porod w wannie 300zł,i ze golenie ,lewatywa i podanie srodkow przeciwbolowych na zyczenie pacjentek.Ja tym oddziale nie bede rodzic ale moj tez bedziemy zwiedzac jak bedzie wiecej pacjentek ktore tam beda rodzic.Jutro mam na 10 nastepne zajecia :-) Musze sie wypytac wzystko ale to powoli ale ciesze sie ze bede wiedziec co i jak bo nie lubie nie wiedzy a tak bede wiedziec o co moge prosic. ]
[ Dodano: 2009-01-29, 11:09 ]
Katka ciesze sie ze Ci lepiej troszke :-D :ico_brawa_01: ,Kajunia Czesc :-)
[ Dodano: 2009-01-29, 11:13 ]
AGA ja jestem :-) Czesc.