poza ekstra :-D :-DTo drugie zdjęcie jest złej jakości, ale ta poza
wstyd ze hej,napewno mala sie wyszaleje :ico_oczko:Az wstyd, mamy go 3 bloki dalej, a nigdy nie byliśmy
hihi spust jak nic!!lelek wlasnie walnal kupala na nocnik po sytym jedzonku (zupa, ktorej nie chcial zjesc w porze obiadowej, pozniej kalafior , skrzydelko z kurczaka i ryz a zakonczyl owocami , czasami to ma spust hihi)
no zapraszam zapraszam, niewiem czy kazdego dopisalam ,Alinka chetna dopisze???Frydza zapraszala wszystkie czerwcowki na swoj prywatny watek. moze wpadnijcie tam. poznacie inne mamy z forum no i rozmowy tam sa zdecydowanie zywsze!

:ico_olaboga: wspolczuje dobrze ze juz przeszlo!!ja cały tydzien w domu, na l4, jakiś wirus żołądkowy mnie dopadł, całą noc z pon na wt wymioty, biegunka,

mozesz pisac na watku u mnie po to go zalozylam aby osoby z zewnatrz nie mogly czytac,i oczywiscie wszystkie Czerwcoweczki tez moga wpadac!!ja np wygadałam sie kilku osobom ze tutaj pisze kiedys tam i teraz myslę zanim cos napisze/niestety/..
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość