najlepszego dla Klaudii za oczkoa i stawiam dzis torta za oczko :) :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

:ico_brawa_01: Tylko szkoda,że się tortem poczęstować nie mogę :ico_haha_01:no stawiam dzis :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: na 3 tyg mojej niuni :-D :-D :-D
Marcia no to najlepszego dla Twojej niuni :-Dno stawiam dzis :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: na 3 tyg mojej niuni :-D :-D :-D
o kurcze, ale sierota jestem :ico_wstydzioch: :ico_puknij:dzieki .... Klaudia wczoraj oko miala ja dzis 21 :-D
Secret, bierz, to wirtualny, nie ma kalorii :-) nie zaszkodzi :-DTylko szkoda,że się tortem poczęstować nie mogę :ico_haha_01:
heh.. ja juz tez ledwo pamiętam takie czasy :-D ale Norberta urodziłam właśnie mając 21 lat :ico_sorki:po prostu zapomniałam, że Ty taka młodziutka jesteś

a mojemu strasznie się zaczęła skóra łuszczyć, smaruję mu oliwką, a buzię kremem - wygląda jak mała jaszczurka :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:kurcze cala głowke jej zsypalo.....
oj, gaga, cops ostatnio kurz się Ciebie trzyma :ico_sorki: pomyśl, że juz zaraz skończą :ico_sorki:no i mam znowu bajzel w domu, bo mi zmywarkę montują, a trzeba wstawić trójnik w rurę żeby nowe dojście do wody było.
noo, mój też się łuszczył i to właśnie tak, jak mały wąż zrzucający skórę... zamówiłam Oliatum, ale gośc do tej pory nie przysłał :ico_zly: i z rozpędu kupiłam zielony (nowy taki) lotion nawilżający Johnsona i pomógł, bo po oliwce to tylko gorzej było :ico_noniewiem:a mojemu strasznie się zaczęła skóra łuszczyć, smaruję mu oliwką, a buzię kremem - wygląda jak mała jaszczurka :ico_smiechbig:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość