Dziekuje Kristi. Powiem Ci ze i ja jestem w szoku, bo oprocz tego, ze bardzo duzo do niej mowie, to nie robic nic innego, a ona chlonie jak gąbka ta słowa i sama nauczył się składać słowa w zdania :ico_szoking:Basia wielkie :ico_brawa_01: dla Asi za jej piekne mowienie i jestem w szoku jak twoja mala dziewczynka tak duzo mowi,
Zazdroszcze Ci troche... Moja Asia, co prawda zasypia sama w swoim łóżeczku, ale w nocy poplakuje i musze do niej wstawać co najmniej 5 razy żeby jej dać smoczka... Nie umiem jak na razie jej odsmoczyc, nie wiem jak :ico_placzek: , a to jest głowny powod jej placzu, bo jak sie tylko troche przebudzi a nie ma smoka to placze a jest taka wygodnicka ze sama sobie nie poszuka... :ico_zly: :ico_placzek: ; i to jest tez głowna przyczyna tego, ze Asi łóżeczko jest nadal w mojej sypialni, bo mnie w nocy byloby trudno do niej szybko przyjsc a tak to mam jej łóżeczko obok mojego lozkamala sobie spi i w nocy nie budzi sie i nie przychodzi juz do mnie.. spi cale nocki sama :ico_brawa_01: i jest spokojniejsza i tez spi w ciagu dnia po 2 godzinki :ico_brawa_01:
Kristi, śliczne zdjecia Nicolki i Marcusia :ico_brawa_01: . Ślicznie Nicolka je sama jogurcik :ico_brawa_01: . Asia jak je sama, to wszystko jest ubrudzone i lepkie :-D
A Marcelek na tym pierwszym zdjeciu wyszedl tak jakby tanczyl rączkami :-)
dziekujemy bardzo :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:Basia, Asiula jest boska z tym gadaniem, naprawdę super mówi, zdolniacha mała :ico_brawa_01:
zdjęcie w podpisie też boskie, Aginka ma rację jak pocztówka :ico_oczko:
tez tak mowilam :-) , nawet nie nie obejrzysz jak Emi zacznie Ci tak mowic, zobaczysznie mogę się doczekać aż Emi tak będzie dużo mówić