30 sty 2009, 16:48
hej,
ja tylko te stronke przejrzałam,
Ania - u nas tez było zaczerwienienie i opuchlizna po ostatniej dawce szczepionki skojarzonej - i też po raz pierwszy bo zawsze bez niczego było, ja smarowałam chyba alcacetem, ale moze z raz bo Alek zaraz drapał i sie wkurzał jak mu tam robiłam, wiec udawałam że niby nic :ico_noniewiem: no i zniknęło, my po tej dawce tez mielosmy podwyzszona temp i ogolnie rozdraznienie jak nigdy przedtem po szczepionce, widac reakcje roznei u dzieci i ponoc im starsze dziecko tym te reakcje są większe, ale minie lada dzień..i GRATULUJĘ mieszkania, to teraz będziecie mieli własną sypialnie :ico_haha_01: i w ogóle w 4 pokojach to można zaszaleć :ico_oczko:
nic za bardzo nie pamietam wiecej :ico_wstydzioch: zaraz sie cofne ale nie wiem czy zdołam odpisać..
u nas wczoraj była gorsza nocka, jak miałam intuicję tak i było, chyba po raz drugi od urodzenia Alek wcz dał taki rykopopis, jakaś kolka go dopadła w środku nocy, wył, nie chciał byc dotykany, po ok godzinie, czopku w nonono, kropelkach z niemowlęctwa sab simplex jakos usnął i do rana, rano juz humorek miał, ale teraz tez prostestował przy zasypianiu i nawet zrezygnowałam z drzemki tymczasem on pijąc soczek sobie sam usnął..a ta kolka to se mysle efekt wczorajszego przeżarcia, ostatnio na widok jedzenia alek dostaje wariacji, dzis juz tez po wielkiej misie krupnika zobaczył drugie dania ojca i zaraz dzióbek drze :ico_szoking: no wiec i on dostał drugie danie..a wcz zjadł chyba oprócz wszystkich tych dań, podiweczorków, owoców to jeszcze może z pół paczki biszkoptów a jak zabierałam to protest był nie z tej ziemi :ico_szoking:
a coś pisałyście o moderatorze i o mnie :-D hm, ja to wiecie jakosciezko w tych sprawach sie orientuje, a poza tym ja przeważnie tylko wieczorami późnym,i siedze przy kompie a czasem wcale, bo i zasieg gorszy mamy u siebie i R korzysta z laptopa i czasem sił mi tez brak, wiec ja swojej kandydatury jakos nie popieram :ico_haha_01: ale za prywatyzacją to jestem ach jestem :ico_haha_01: widzicie jaka ze mnie oślica??
ale buziaki posyła ta Wasza oślica :ico_buziaczki_big: