Ania nasz Junior tez nie bardzo lubi na brzuszku. i po kilku minatach zaczyna marudzic, ale jak go poloze to glowa "praiwe do plecow dosiega". A skoro pionowo ladnie trzyma glowke a jak lezy na brzuszku to nie chce jej podnosic to moze ma cos na szyjce z tylu, moze jakas krostka, uczulenie, moze metka, moze jakas inna glupia rzecz. a moze ma cos na brzuszku, moze go pepuszek boli... Duzo rzeczy moze byc. Nie mam pojecia... :ico_noniewiem: a moze sprobuj grzechotka jakas zachecic go do podniesienia glowki. Ja zawsz klade Juniora tak ze jak podniesie glowke to mnie widzi.
Jakby nic nie skutkowalo to najlepiej pojsc i zapytac lekarza. Lekarz zobaczy i powie czy jest wszystko ok. Bo tak naprawde to nie wiem do kiedy dzieci powinny glowke podnosic - moze taka jego natura... :ico_noniewiem:
tym bardziej że mamy duuuuży telewizor
ale wam fajnie :-)
dziewczyny, ale macie przystojniachów
musimy dorownywac dzieczynkom na naszym forum :-D
co do tego forum to już temat był poruszany na samym początku tego wątku. Ja go założyłam w listopadzie jak sama urodziłam Szymona... niestety nie pomyślałam żeby Was zaprosić no i tak wyszło że został założony kolejny... i wszystkie przeniosłyśmy się tutaj.....
ale to chodzi o inne forum, na samym dole tej pierwszej strony. jest forum prywatne zamkniete. i nie wiemy kto tam itd...
za nic nie mozemy przesunac Juniorowi czasu o dwie godziny. Wstaje okolo 9-10. spac idzie okolo 22-23. i chcemy przesunac 2 godiznki. niech wstaje 7-8 i kladzie sie spac 20-21. nie wiem jak to zorbic. I nie jest istotne ile spi w dzien. a nawet jak wstalismy kilka razy o 8 to i tak kladl sie pozno. moze kilka dni pod rzad trzeba o 8 wstac... nie wiem sama... :ico_noniewiem: Bo w nocy to ciagle tak samo. Co mniej wiecej 2h pobudka na amu... :ico_sorki: ale dopoki na cycusiu jest to musze sie z tym liczyc. A na cycusiu chcemy byc do skonczonych 5 miesiecy... :ico_sorki:
Olik tak sie nauczyl bezproblemowo wkladac raczke do buzi ze az :ico_szoking: no i coraz czesciej udaje sie chwycic kciuka, choc czesciej niz kciuka lapie wskazujacego paluszka :ico_brawa_01: a wyglada to rewelacyjnie. no i nagada sie przy tym :-D
oj rozpieszczam go rozpieszczam... mam fiolka :ico_puknij: na jego punkcie :-) zreszta nie tylko ja. Ale pewnie u was tak samo... :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-02-02, 23:05 ]
Ja unikam telewizora, nie chce zeby moje dziecko tam patrzyło,
ja tez staram sie unikac !!! :ico_sorki: wole zeby popatrzyl w okno :-)
jedynie w wanience jak go obroce to głowe fajnie trzyma wysoko,
moj M jak myje Niunia to go nie przekreca w wanience.... czy to dobrze?? ale plecki mu myjemy...