dzięki, również za komentarze na nk :-Dsłodkie buziczki :-D :-Dbo mój synuś ma dziś miesiąc
ja dzis zapiekane naleśniki z parówkami, ogórkami i serem żółtym :-Dale może uda mi się zrobić naleśniki
Martuś, ja tam tęsknie za mamą :ico_noniewiem: marudziła i marudziła, ale jednak ta dodatkowa para rąk mi się podobała... noo, może dlatego że mnie cholernie ręce bolą, od kciuka po prawie łokieć :ico_olaboga:teraz moge juz wszytko sama robic :-D :-D :-D
jestes okrutna...ja nie moge takich pysznosci jesc :ico_placzek:ja dzis zapiekane naleśniki z parówkami, ogórkami i serem żółtym :-D
wiesz moja bedzie przyjeżdżać w weekndy i mysle ze tyle narazie mi wystraczy :-D :-DMartuś, ja tam tęsknie za mamą
ja mam podobnie..wogóle mam ochotę na rzeczy które są nie wskazane przy karmieniu piersią, zjadłabym prince polo, placki ziemniaczane i inne smakołyki, aż mnie skręca że nie mogę
u nnie tez ale to na moje zyczenie bo stwierdzila ze nie ma potrzeby zeby przychodziła..a ona tez nie bardzo sie wyrywała do przyjscia..wiecie, że u mnie tylko raz była położna?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość