to u mnie podobnie tylko wole kurczka bo jest mniej suchy..gorzej bo moj maz pewnie nie bedzie tego jadł..a dwóch objadów mi sie nie usmiecha gotowac :ico_olaboga:a podobnie, codziennie na obiad indyk (podobno zdrowszy od kurczaka) do tego marchewka lub buraczki
a ja dziś właśnie placki ziemniaczane zjadłam na obiadwogóle mam ochotę na rzeczy które są nie wskazane przy karmieniu piersią, zjadłabym prince polo, placki ziemniaczane i inne smakołyki, aż mnie skręca że nie mogę :ico_oczko:
Marcia ja i nie pomogę - gotuję niemal normalnie - tylko mięso zamiast smażyć, to duszę na patelni teflonowej i kilku kroplach oliwypotrzebuje jakis pomysłow na objadki przy karmieniu cycem... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

dzięki :-Ddonatka dla Szymka za miesiąc :ico_prezent:

i mój też niestety jest skazany na to co ja jem, trochę mu odkładam do innego garnka i tam doprawiam bo ja to bez przypraw jem.to u mnie podobnie tylko wole kurczka bo jest mniej suchy..gorzej bo moj maz pewnie nie bedzie tego jadł..a dwóch objadów mi sie nie usmiecha gotowac
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość