Kochana... duży się urodził to juz duży będzie :-) potem go na siatkówkę zapiszę to się w górę wyciągnie na dwa metry, jak tatuś :-Dno no kawał chłopa :-D :-D :-D

normalnie: karuzela gra, a on macha rękami i do niej gada :-Djak to gada :-D ?
Pchlątko ?? toż to kawał chłopa :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:noo i uwaga, uwaga :-) :ico_sorki: moje Pchlątko waży :-D 5800g :ico_szoking: :ico_sorki:
noo, ja jak nie policzę jednego karmienia popołudniu i półgodzinki na wyjście do łazienki to też sama :-D absorbujące zajęcie, ale fantastyczne...ja tez jestem sama ale mnie dobrze z tym :-D :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:moj Piotrus stwierdził ze rośnie nam koszykarka Wisły Kraków :-D :-D :-D :-D
:ico_wstydzioch: :-D on juz wygląda, jak trzymiesięczne dziecko :ico_olaboga: :-DPchlątko ?? toż to kawał chłopa :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:utaj są bardzo popularne "baby's group" - matki z dziećmi w podobnym wieku spotykają się na wspólne zabawy i kawę i ploty rzecz jasna...
noo, bo mi juz język do kręgosłupa przyrasta... ileż można z mamą na skype rozmawiać :ico_oczko: :-D pogadałabym jeszcze z innymi :-)ale fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprrraaa udało sie karuzelke do kojca umocowac :-D :-D :-D :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość