05 lut 2009, 16:41
Ula- ty to mi tu nie kadż bo z ciebie też mega zorganizowana babka jest :-D :ico_brawa_01: , a godziny pracy masz rzeczywiście męczące, ja jak chodziłam na dyżury popołudnioowe i wieczorne to się nie nadawałam do niczego.
A teście jak to teście wiedż lepiej, czasem ręce opadają.
Sylwia :ico_szoking: mam nadzieje, ze szybko Patrykowi przejdzie. Jak ma taką ostrą ta biegunke to jest nadzieja, ze to agresywny wirus i szybko się wydali z oranizmu, grunt to dużo pić.
Marta ja nie wiem nawet co to jest to pedo....cos tam logia, mnie się kojarzy ze stopami bo pes po łacinie to stópki. :-D
Ja się męcze trzeci dzień z chirurgią :ico_olaboga: się chyba pochlastam bpo plan był taki,że robię ją w jeden dzień, ale na pocieszenie to zachaczam też dużo o inne działy, typu gastrologia, transplantologia, szczepienia, itd Bo wydaje mi się to w całości logiczniejsze do ułozenia w mojej łepetynie :-D
A Tosia śpi, dziś ponoć na placu zabaw gonila 2,45 letnie dziewczynki, piszczała z radości i robiła wszystko to co one, chuśtawki zjeżdżaleni itp :-D A garnie się nieziemsko do innych dzieci, szkoda, ze nasz rodzina taka lelawa,że nigogo nie ma w jej wieku.
Przez tą nauke zapomnialam rachunku zapłacić za tel, a na koncie pusto bo jeszcze wypłaty nie mam, a mi dziś wysłali smsa że mi odłącza jak nie zapalce i chyba musze się ruszyć na poczte z gotówką :ico_zly: