cześć dziewczęta :-)
Kamilku- wszystkiego najsłodszego, najpiękniejszego i zeby spełniało się wszystko o czym tylko zamarzysz
Sorki, ale jestem nie do życia po tym weselu... Wróciłam nad ranem i zaraz potem musiałam wstać i znów tańcować :-D Tyle, że do "puszków okruszków" :-D Ale mnie nogi bolą :ico_olaboga: Ale warto było. A ja cały dzień mam zakodowane, że to niedziela dziś :ico_puknij:
Mróweczka, piękne wierszyki znasz- sama układasz? :-) :ico_oczko:
Katrin, Podziękuj od nas koledze, za to, że dzięki niemu masz z nami kontakt :ico_sorki: :ico_sorki:
co chciała palić róże żeby Viki była spokojniejsza... przy niej Krysie Kolki i Katrin to aniolki :-D
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Napisałabym raczej, że są siebie warte.... moja w święta znów pokazała "klasę"...
A Julka dziś cały dzień spędziła na klatce schodowej- tak jej się podoba chodzenie po schodach... :ico_noniewiem: Gorzej, że usiłuje z nich schodzić :ico_olaboga: Potem zajadała się... całym kawałem wędzonego boczku :ico_szoking: Jutro wkleję fotkę, jeśli nie zapomnę. Potem jadła sobie... cytrynę. Bez cukru :ico_noniewiem: I jeszcze darła się, żeby szybciej kroić jej :-) żeby zmienić sobie smaczek jadła całe plastry szynki- chlebek był dziś bee. Ma ten gust moje dziecko... Ale, że cytrynę :ico_szoking: Na początku tylko wykrzywiła się niemiłosiernie i jak chciałam jej zabrać to zaczęła się drzeć, żeby jej dać :ico_haha_01:
No ja zmykam, bo mi się już wszystko w oczach mieni...
Buźki dla Was