06 lut 2009, 13:20
czesc
fortuna bedziesz na 100% piekna panna mloda ;-)
avanti zazdroszcze ci tego szlu kupowania, ja juz mam to za soba- nawet pieluchy mam.
Monisiu super ze i u ciebie wszystko ok. Masz niezla wage, ja ma 10kg na plusie.
zoola sprobuj z tym basenem, jest naprawde super!!! jak lekarz ci pozwoli, to polecam.
ejustysiu masz jak zwykle pelno spraw na glowie.
Widze ze na Tt sporo zmian, watki zamkniete :ico_olaboga: Siedzialam kiedys na forum ale dla takich malolat i tez mialysmy swoj watek zamkniety, dopiero tam czlowiek tak naprawde sie otwiera i odslania swoja dusze.
Dzis ide do ginekologa- znowu czuje skurczei pojawily sie plamienia i straszny bol glowy :ico_olaboga: pol nocy nie spalam. Wizyte mam na 8;00 wiec szybko zjem i jade- mam nadzieje ze z Niunia wszystko ok. O mezu nie bede pisac, bo tu temat skonczony z mojej strony- milosc nie wym czy byla, ale jak byla to sie skoncztyla- nie ma co sie ludzic :ico_placzek:
Szkoda tylko mojego czasu i zdrowia. On nie chce ratowac tego malzenstwa, zakopal sie w papierach i jeszcze maja jakies problemy w firmie, kilku adwokatow stracilo prace i 1 ksiegowa zwolnili- wiec kryzys dopadl tez nas.
ide na sniadanko- milego dnia, serduszkiem jestem z wami- przepraszam ze nie odwiedzam was tak czesto ale czasami nie mam o czym pisac, albo przychodzi dolek ileze caly dzien w sypialni i placze.
milego dnia
[ Dodano: 2009-02-06, 12:20 ]
za 29 tydzien wow..... :ico_tort: