lala, po 5 czopkach spadla.i teraz nie wiem nawet co to bylo :ico_noniewiem: wydaje mi sie ze dolne 2ki mu ida ale nie da sobie w gebe zajrzec wiec pewnosci nie mam...
MATI kiedyś też tak miał całą noc gorączkę [doszła nawet do 39,7] i naszczęście póżniej spadła do38 a rano obudził się zdrowy. Dotej pory nie wiem co to było
Ja również składam wam już życzenia bo wyjeżdzam na święta OBY ZDRÓWKO DOPISAŁO, BY JAJECZKO SMAKOWAŁO, BY BABECZKA NIE TUCZYŁA ,ATMOSFERA BYŁA MIŁA,BY ZAJĄCZEK UŚMIECHNIĘTY PRZYNIÓSŁ RADOŚĆ W TEN DZIEŃ ŚWIĘTY
hej dziewczynki co Wy nie dacie rady zajrzec na tt :ico_nienie: po swietach
moja Gabi agentka chodzi jak maly samochodzik jak tylko ja gonie to ucieka :-D spryciula,ciagle sciagam ja z lozka i fotela nie moge na krok jej z oczu spuscic :ico_olaboga: wszedzie jej pelno a i oteieranie szfek i wywalanie z nich to jej specjalnosc nawet zapiecia zabezpieczajace nie stanowia dla niej problemu :ico_olaboga: a ja juz nie moge sobie poradzic :-D
akerl, sliczne foteczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moja nie daje sobie robic fotek :-)
[ Dodano: 2008-03-25, 21:52 ]
dziewczyny na jaki rozmiar kupujecie ubranka dla swoich pociech?no i oczywiscie jaki numer bucikow?
moja Gabi jeszcze nosi rzeczy na 74 cm ale i na 80 niektore sa dobre a niektore zaduze :-D
ma spodnie na 86 i musze sporo podwijac :-D
a buty ma 18 ale jeszcze przyduze sa :-D a nosila 19 i juz za male :-D
Jakie malutkie stópki :-) Mój nosi nr 22 butów (czasem wcisnę go w 21), a ubranka 86-92 (bliżej 92).
Witam Was po Świętach :ico_prezent:
Ile przybyło na wadze? :027: Mnie 1,5 kg :ico_placzek: :ico_placzek:
Witam,mnie udało się nie przytyć,a to tylko dlatego,że w gościach byliśmy tylko pierwszego dnia na śniadaniu, :-D później starszy poleciał do swojego ojca,więc zostaliśmy tylko z Filipkiem :-) więc nie było obżarstwa.
Filip ma 78 cm i chudzina,waży 9.800, abuciki nosi 20,ale są :-) ciut za duże