widziałam reklamę tych pampersów i co jesteś zadowolona?active baby easy up takie majteczkowe, bo się migiem ściągają i dziadkowi tez je łatwiej ubrać. Ale one są jeszcze droższe, a jest ich tylko 56 w jumbo packu
kupiłam je juz dawno i wtedy bardzo byłam niezadowolona, bo sa bardzo mało chłonne i co chwila Kuba był przesikany no i problem jak się skupka w pieluchę, bo trzeba ściągac z gówienkiem. Później co prawda okazało sie, że można je po prostu przerwać i z tym nie ma problemu. No ale odłożyłam je na półkę na długo. Natomiast teraz jak Kuba siada na nocnik i juz nie tak dużo ląduje w pieluszce to są super. Bardzo łatwo się ściągają i wciągają i można to robić nawet i 100 razy, to nie to co rzepy, które zaraz przestaną się przyklejać. No i plus właśnie, że dziadek może je łąwto wciągnąc (a jest po wylewie i nie d rady się z Kubą szarpać)kilolek napisał/a:
active baby easy up takie majteczkowe, bo się migiem ściągają i dziadkowi tez je łatwiej ubrać. Ale one są jeszcze droższe, a jest ich tylko 56 w jumbo packu
widziałam reklamę tych pampersów i co jesteś zadowolona?

święte słowa :-Dja siedze na tyłku całe wieczory przy biurku więc siła rzeczy zaglądam. Pewnie jakbym nie zglądała to by mi się ze wszystkim szybciej schodziło poza tym to nałóg
taaa a potem krzyczą panie nauczycielki, że dzieci lektur nie znaja :-Dcholerkqa chyba musze na poniedziałek Kubusia Puchatka przeczytać bo już nic nie pamiętam albo jakieś opracowanie tylko kurcze "ściągawkę z lektur" w pracy zostawiłam
no kurcze, ile razy można to czytać??? :ico_haha_02: hihihi autentyko czasmai to nie pamietam o co chodziło, dobrze, że dzieciaki siebie na wzajem pilnuja :-D ale mam ściagę! i korzystam manietnie! Dobrze zainwestowane 12 zł!!! :ico_haha_02:kilolek napisał/a:
cholerkqa chyba musze na poniedziałek Kubusia Puchatka przeczytać bo już nic nie pamiętam albo jakieś opracowanie tylko kurcze "ściągawkę z lektur" w pracy zostawiłam
taaa a potem krzyczą panie nauczycielki, że dzieci lektur nie znaja :-D

no tak a dzieciakom to sie pały stawia za ściągi :-D :-D :-Dale mam ściagę! i korzystam manietnie! Dobrze zainwestowane 12 zł!!! :ico_haha_02:
u mnie niestety też , szczególnie wieczorami jak dzieciaki śpią , tylko częściej na przysłowia zaglądam , ale teraz i o was będe pamiętać na 100 % , mam nadzieję że wybaczycie :ico_sorki: :ico_oczko:poza tym to nałóg
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość