Ragazza555, dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D :-D
tak jest , wózek testowany :-D :-D :-D
jestem bardzo z niego zadowolona bo na te warunki tutaj to lepszego chyba nie mogłam wybrać :-D

no to bardzo sie ciesze :-D ja tez uważam ze jego zakup to wielki plusjestem bardzo z niego zadowolona bo na te warunki tutaj to lepszego chyba nie mogłam wybrać
słusznie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:a propo to stoi nadal zapakowane w torbę i nierozłożone :ico_noniewiem: może w tym tygodniu je rozłoże niech sie kotek przyzwyczai do nowego mebla w domu :-D
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: tak jest :-Dtak wiec ja mam mały procencik w twoim wyborze wózka a ty u mnie w zakupie łózeczka :-D
ja tu się nie wybieram do kina bo chyba nic bym z filmu nie zrozumiała :ico_oczko:my na walentynki pójdziemy do kina na Czesia bo nie wiadomo kiedy bedzie pierwsza okazja na takie wyjscie po rozpakowaniu, wczoraj zarezerwowałam bilety, mam nadzieje ze sie jeszcze nie rozpakuje :-)

u nas Marcia77, po staremu jeszcze w dwupakach jakos sie nam nie spieszy :-)hej dziewcznki co tam u WAs??

oj to nie dobrze musisz sobie wynalezc jakie zajecie :-)bede sie nudzic........

wlasnie sie wykapalam troszke ogarnelam miszkanko ale jeszczemi zostalo troszkeoj to nie dobrze musisz sobie wynalezc jakie zajecie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość