czesc
u mnie ktg wyszło w porządku zapisywały sie jak to pani stwierdziła góruy i dolinki tzn ze macica cwiczy przed porodem i podobno jakis skurcz był ale ja nic nie czułam, cisnienie tez mam dobre wiec wszystko ok :-)
pozniej byłam u pana doktora który jak mnie zbadał to stwierdził ze chyba mam troszeczke skrócona szyjke ale jak to stwierdził nie wie jak było przedtem a wydaje mu sie ze mam ja wogóle krótką , nie chciał tez mnie za bardzo meczyc bo mówi ze mogłabym wtedy krwawic
a tak wogóle to stwierdził ze jestem pod opieka dobrej ginki bo ja zna wiec stwierdził ze nie bedzie mi mieszał :-)
na koniec powiedział ze moge sie na czwartek na nastepne ktg umówic ale ja posłuchałam rady mojej ginki która mi ostatnio powiedziała ze nie ma potrzeby chodzenia co 2 dni i umówiłam sie za tydzien w poniedziałek na podobna godzine
była tez na ktg dziewczyna której wyszedł pierwszy pomiar cisnienia 219/125 :ico_szoking: a drugi to nawet cisnieniomierz nie mogł sobie poradzic z pomiarem i pani jej tłumaczyła ze lepiej by było jakby została na patologii ciazy ale ta dziewczyna jakas dziwna była i chyba nie zdawała sobie sprawy co jej i dzidzi grozi i prawie łaske robiła ze po ktg poszła na konsultacje do lekarza :ico_olaboga: który oczywiscie stwierdził za ja zostawia bo nie bedzie ryzykował
po ktg wrocilismy do domku zjedlismy obiadek i wzielismy sie za "odgruzowanie" pokoju i ustawienie łóżeczka :-) a wiec od dzisiaj juz stoi :ico_sorki: jak narazie mi sie podoba ze jest górny poziom bo mozna na dole schowac różne skarby m.in spacerówke do wózka i pampersy :-D
boli skora na brzuchu. normalnie szczypie jak nie wiem. i nic nie przechodzi juz od kilku dni. mam wrazenie ze mi sie normalnie zaraz rozejdzie
no to chyba musisz czesto smarowac jakims balsamem moze edzidzi jeszcze rosnie i ci naciaga
jedwabna, zycze ci rozdwojonej nocki bo wiem ze juz bardzo nie mozesz sie doczekac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: