rybcia82, to ja poprosze i pyszny rosołek i pomodorówke :-D odnośnie zazdrości psów to z jednym mam problem z głowy doskonale wiem jak reaguje na dziecko w swoim otoczeniu bo siostra od urodzenia mieszkała u mnie 9 miesięcy i wtedy tez był w domu pies i co z tego wyszło-daisy do dzisiaj mknie do dzieci jak głupia jak słyszy dzieci szaleje ze szczęścia zreszta od małego uczyłam ja kontaktu z nimi pod blokiem mamy boisko jest tam ich zawsze mnustwo i przez cały okres dojrzewania chodziliśmy z dzieciakami na wspolne spacerki razem nawet w pilke grali(to zostało do dzis) teraz bede musiala popracowac nad 2 psem ale tez sadze ze nie bedzie wielkiego problemu bo takze ma od poczatku kontakt z dzeciakami
Tagar,biedactwo ty nasze :ico_olaboga: :ico_prezent: wiem co czujesz bo i ja miałam to samo po świętach na pogotowiu wylądowałam leciało ze mnie i z przodu i z tyłu nawet sie niczego napic nie mogłam ah do tego ból głowy i ta bezsilnosc okropnie to wspominam do tego jeszcze wtedy o ciąży nie wiedziałam i tydzien nie jadłam i nie walczyłam z tym bo sił nie miałam na szczęście nie stało sie nic dzidziusiowi :ico_ciezarowka: powinnaśjeść lekarz wtedy zaleciłmi diete sucharki (ja jadlam ten ryzowy chlebek)plus duuuuza ilosc wody by sie nie odwonic bede trzymac kciuki byś szybko wróciła do zdrowia
ps.odnośnie zdjęć wejdz na
http://www.imageshack.us/ naciśnij okienko przeglądaj wybierz zdjęcie które chcesz nam pokazac zaznacz kolejne okienko z rozmiarem zdjęcia (resize image? 640x480) i naciśnij host it potem wklej 2 link pod zdjeciem (z boku pisze Hotlink for forums (2)) no i gotowe :-)
olala, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: cudownie że czujesz już ruchy oj ja tezbym juz chciała ah zazdroszcze :-D
[ Dodano: 2009-02-10, 10:37 ]
pokaze wam moje drogie jakie mam grożne psy
razem jedli :oops:
daisy za wszelka cene chciała pokazc jak bardzo ja kocha :P
spragniona miłosci siega po wode :lol: