no pogoda fatalna a j miałam w koncu z malutka wyjsc na spacerek :ico_placzek:miałam dziisaj w planach spacer do sklepu ale nie wiem co z tego wyjdzie bo od rana ciapie az nie chce sie nosa z domu wychylic
to mnie najb wnerwiało jak na ole czekałam, czy już i czy na pewno ok że tak długo? dlatego teraz wszystkim mówiłam że w lutym, raczej pod koniec choć termin na 9-go miałam żeby mnie nie męczyli.kupe ludzi i z rodziny i ze znajmych do nas wydzwania i sie pyta czy juz
oby oby :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:trzymama kciuki zeby sie cos w koncu ruszyło..oczywiscie jak mąż wroci..

została wam chyba tylko możliwość spacerku choc na chwilke na balkonie :-)no pogoda fatalna a j miałam w koncu z malutka wyjsc na spacerek
ja tez teraz mówiłam ze mam termin na koniec lutego początek marca zeby nie wydzwaniali a i tak dzwonią, wczoraj dzwoniła koleżanka bo jej sie sniło ze urodziłam dziewczynke 3kg :-Ddlatego teraz wszystkim mówiłam że w lutym, raczej pod koniec
wydaje mi sie ze tak, takie maluszki to chyba od razu reagują, wiec sie nie przejmuj wszystko jest ok :ico_haha_01:to już by mu coś było???
no to dla Oskarka z okazji tygodnia :ico_zdrowko: oczywiscie mleczkamój słodki maluch skończył tydzień, więc cioteczki z tej okazji i dla Was
ja tez ostatnio miałam ale ten to stwierdziłe ze sie nie bedzie mieszał bo mam dobra ginke ale zbadał mnie ginekologiczniepo KTG mam konsultacje z lekarzem ktory jest akurat na dyzurze
nie denerwuj sie wszystko bedzie ok maz zdazy i razem powitacie maluszka na swiecie :ico_sorki: :-Dwlasnie dzwonil moj maz i powiedzial ze im kolo nawalilo na autostradzie i spoznili sie na rozladunek w szczecinie i nie jest pewny czy wroci dzisiaj w nocy i czy nie kaza mu jechac gdzie indziej
z tych nerwow to moze nawet szybciej pojsc. a akurat teraz trzymam kciuki zeby sie zatrzymalo do jutra :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:nie denerwuj sie wszystko bedzie ok maz zdazy i razem powitacie maluszka na swiecie
oj jak ja bym chciala zeby u nas byla taka pogoda. zamiast ciapy i takiej nijakiej pogody o niebo wolalabym snieg i minusowa temperaturke :ico_sorki:u mnie pogoda cudna
słoneczko, parę stopni na minusie, a ścieżki takie mam porobione, ze śnieg po pachy mi sięga
ja tez w to namietnie gralam ale juz mi przeszlo i teraz tylko od czasu d czasu w to grywam. ale mialam wszystkie kody i troszke oszukiwalam... :ico_wstydzioch:ja uwielbiam tylko simsów
dokladnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: oby to cos dalo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:mamy trzymać za ciebie kciuki dopiero jak wróci??
oczywiscie przylaczam sie do zyczen :ico_tort:Beatris60, wszystkiego najlepszego dla Oskara

no ostatnio nie narzekam spie jak suseł :-)Ragazza555, widzę, ze u ciebie tez fajna nocka
j azadko w cos gram, ale moj P gra na stronie www. plemiona.pl ma tam wioski ktore trzeba rozbudowywac, grabic inne i bronic sie przed atakami i jedna nazwana jest moim imieniem wiec jak jestem w domu to mu pilnuje czy go ktos nie atakuje i jak cos to przesyłam mu wojska do pomocy pomiedzy tymi wioskami i takie tam inne pierdoly :-)a w jakie gry ty grasz
moja tez wariuje ale to chyba dlatego ze tak mnie wessało do necika ze za pozno sie wziełam za obiadek i teraz musi czekac, a dzisaj robie sobie zapiekanki w piekarniku bo moj P jedzie po pracy do kolegi tak wiec obiadu nie musze robic :-Ddzidzi strasznie mi wariuje w brzuszku
no dzisiaj to bez zadnych szaleństw siedziec grzecznie w fotelu i na drutach robić :-)z tych nerwow to moze nawet szybciej pojsc. a akurat teraz trzymam kciuki zeby sie zatrzymalo do jutra
no dawno takiej zimy nie widzialam :-Doj jak ja bym chciala zeby u nas byla taka pogoda. zamiast ciapy i takiej nijakiej pogody o niebo wolalabym snieg i minusowa temperaturke :ico_sorki:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:ja tez w to namietnie gralam ale juz mi przeszlo i teraz tylko od czasu d czasu w to grywam. ale mialam wszystkie kody i troszke oszukiwalam... :ico_wstydzioch:
to trzymam kciuki by poczekał na tatę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:dokladnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: oby to cos dalo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a dzidzi strasznie mi wariuje w brzuszku. chyba juz tez sie niecierpliwi...
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:żebym tylko porodu nie przespała :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
to ty dobra żona jesteś :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:j azadko w cos gram, ale moj P gra na stronie www. plemiona.pl ma tam wioski ktore trzeba rozbudowywac, grabic inne i bronic sie przed atakami i jedna nazwana jest moim imieniem wiec jak jestem w domu to mu pilnuje czy go ktos nie atakuje i jak cos to przesyłam mu wojska do pomocy pomiedzy tymi wioskami i takie tam inne pierdoly :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: DavidFep i 1 gość