u nas sniego po kolana i ciagle pada jak t isc na spacerek.
no wlasnie i u nas tak samo.
A junior tez wlasnie odsypia ale juz w pokoju obok :-) ja juz sie nie kladlam.
Pozno usnal bo po 23 :ico_noniewiem: wstawalm wlasciwie tylko o 3.30 a potem o 7.30. i on sobie teraz spi a ja...
a ja ogladalam tvn24 i... i szok :ico_szoking: 21latka porwala dwudniowego chlopca ze szpitala :ico_szoking: sama byla w ciazy jeszcze tydzine temu ale stracila dziecko (nie wiem jak, i nie wiem w ktorym tc byla). Ale przed chwila podali info ze juz odnalezli chlopca. nie wiem w jakim stanie jest ale go odnalezli :ico_brawa_01: boze co musieli ci rodzice przezywac. A ta dziewczyna :ico_placzek: tez pewnie w szoku po stracie dziecka - nie wiedziala co robi. to chyba najgorsze co moze rodzicow spotkac :ico_placzek:
blumek, u nas ceny ksztaltuja sie od okolo 70zl za osobe. a ze mialoby byc ich okolo 50-60 wiec ze 3500-4000 za samo pezyjecie trzeba bylo szybkowac. dodac do tego trzeba ciasta, owoce i alkohol. wiec z 5000 conajmniej trzeba.
A tak zrobimy w domku - wiecej roboty ale wyniesie nas to okolo 2.000zl. Takze mozemy zaoszczedzic.
ale kobietke wynajme do podawania i grzania wszystkiego. mamy mozliwosc znalezienia takiej obrotnej kobietki :ico_brawa_01: tylko oczywiscie kupa roboty przed chrzcinami nas czeka. ale ze to swieta beda to czlowiek jakos przyzwyczajony do swiatecznych przygotowan :-) trzeba tylko stoly, krzesla, zastawe itd przyszykowac pewnie w wielki piatek :-) ale mamy pomoga, musza pomoc :ico_sorki: :ico_oczko: