15 lut 2009, 22:48
sabcia ty sie nic nie martw, czytalam, że niektóre kobiety czasem przez calą ciąże mogą otczówac objawy podobne do tych jakie mialy przed miesiączką w te dni kiedy ona powinna byc, co do pustek - to na majówkach normalne, że w weekend pusto jutro pewnie za to jak wstane to pól godziny bede musiala doczytywac :) co do Twojego pytania to moja rodzin iwe, ale krzysiek umie tak pieknie grac, że faktycznie wszyscy uwazaja, że ja go prowokuje mocno, wiec wole na ten temat nie rozmawiac z nimi, mysle, że poczekam, aż sie wprowadzimy - ja i tak nie mam gdzie mieszkać, to, że bedziemy pod jednym dachem nie znaczy, że mamy byc razem , poza tym szkoda mówic o tym lepiej o czymś przyjemnym zoola fajnie masz z tą szkolą, ale ja mysle ,,że pewnie z tego wszystkiego zapomnialabym polowy rzeczy:) narazie nic sie nie boje - też dużo czytam gazet a tam jest sporo artykulów o porodzie - zobaczymy jak to bedzie w praktyce :) Na dzien dzisiejszy wcale sie nie boje, martwie sie tylko co moje maleństwo przeżyje nagle znajdzie sie w jakims wielkim świecie gdzie bedzie pelno gadających ludzi, beda go myli wazyli a on w szoku nie bedzie wiedzial co sie z nim stanie :(