Mam pytanie, do dziewczyn których w styczniu aniołki poszły do nieba, kiedy zaczynacie starać się o dziecko.ja chce jak najszybciej jak tylko moje lekarz pozwoli
moj lekarz powiedzial ze jesli zajde w ciaze oznacza to ze moj organizm jest juz na to przygotowany . dodam tylko ze to jeden z najleprzych ginekologow w niemczech. przeszlam do niego po poronieniu.
cos pechowy ten wrzesien dla niektorych z nas ale jestem pewna ze dla reszty bedzie naprawde szczesliwy:) trzymam kciuki.
jeszcze ciezko mi sie po tym wszystkim pozbierac.. dopiero minely mi objawy ciazowe, lekaz mowi ze chormon ciazowy utrzymoje sie do max 6 tygodni po. starac sie o nastepne dziecko jeszcze nie chce, boje sie.
kurcze pamietam jeszcze jak lekarz podal mi moje dziecko w malym pojemniczku, mialo ok 5 centymetrow i to naprawde bylo juz dziecko.. tylko taka miniaturka. a dzien wczesniej widzialam jeszcze jak bilo serduszko i wtedy tyk naprawde je pokochalam.
musialam sie troszke wygadac :ico_placzek:
dziewczyny jesli naprawde zle sie czujecie i boli was brzuch ( mnie bolal z boku) pedem do lekarza naprawde nie warto zwlekac. ja zwlekalam