czesc dziewczyny. ja to chyba powoli wpadam w jakas okropna depresje poporoowa. normalnie chce mi sie plakac. i mam czanemysli. ani czlowiek sie nie moze nigdzie ruszyc, odpowiedzialnosc jak nie wiem, uwiazana jestem w domu i w sumie to chyba nawet nie czuje milosci do synka. jakas wyrodna matka ze mnie...
to nomalne naprawde ja takze wrocilam do domu i plakalam i mialam gupie mysli nawet teraz niekiedy te mysli przechodza jak brak jest cierpliwosci ale to normalne nie jestesmy wyrodnymi matkami poprostu natyknelismy sie na nowa sytuacje jestesmy za kogos odpowiedzialni i to nas przerasta dlatego w tych zlych chwilach potrzebna jest pomoc kogos innego kto pomoze przy dzidzi... kazda pomoc sie przyda!! 3 maj sie bedzie dobrze
wiesz co, ja mam kilka nagrań, ale niestety ze starego aparatu fotograficznego, którego funkcja kamery ma bardzo kiepską jakość :ico_sorki: i ledwo dźwięki słychać :ico_olaboga:
także jak to zgrałam na kompa to w ogóle kicha :ico_placzek: nakręcam Chłopa od kilku dni właśnie na zakup kamery :ico_sorki: :-D
no ja z telefonu nagrywalam ale to ma tyle samo co aparat 8 piksela ale staraj sie chlopa namowic bedziemy sobie filmiki ogladac na forum moze i inne dziewczyny wrzuca
ja jestem u mamuski zaraz jade z siostra i mezem kupic jej kuchenke tzn ona kupuje a my tylko przywieziemy na 14;30 mam wizyte u lekarza i moze dzis szczepienie aby tylko nie byla przeziebiona a katarek i chrumpka sobie i psika...
dziewczynki a zakładacie jeszcze maluchom niedrapki??bo moja juz wprawdzie sie nie drapie ale marzna jej raczki..a wczoraj ogladałam program ze sie nie powinno bo to zaburza zmysł dotyku
ja zakladalam tylko w szpitalu jak przyslismy do domu to od razu jej obcielam pazurki wczoraj tak sie zadrapala ze zlosci ze szok :ico_olaboga: a tylko 2 dni nie obcinane miala teraz juz co 2 dni obcinam i poiwiem ci ze sie tego nie boje za pierwszym razem ja zacielam troszke poplakala bo paznokietki swiezutkie i wogole a teraz juz ok jest tylko jak wpada w placz to nie da sie jej obciąć ;-D