27 lut 2009, 10:34
cześć :ico_oczko:
ja nie wiem jak się nazywam :ico_placzek: mam dość tej roboty i tak szef jest wielce niezadowolony z wszystkich chociaż tak naprawdę nie ma pojęcia kto co robi. Może po prostu też jest w stresie i mu to minie kiedyś. narazie nie chce przedłużać umów nowym pracownikom, którym kończy się umowa na rok. Moja kończy się dopiero we wrześniu, może do tego czasu sie trochę uspokoi :ico_noniewiem:
dobra idę, na szczęście dziś piątek już.
U Asi OK, spędza dni z babcią, jakoś się dogadują, chociaż nas wszystko wnerwia w teściowej :-D
isiawarszawa, Witaj na naszym wąteczku :ico_oczko: Ja w ciąży chodziłam do lekarzy w przychodni przyszpitalnej na Madalińskiego - to jest na Mokotowie. bardzo jestem zadowolona, bo naprawdę dobra opieka nad babkami w ciąży jest, badania itd, wszystko w programie "mama, zdrowie i ja " czy coś takiego. Chodziłam do lekarza Aduku i w zastępstwie da takiego na G. zapomnialam nazwiska ale i tak już tam nie pracuje.
pozdrawiam was i miłego weekendu życzę i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu częściej tu pozaglądam :ico_oczko: