Witajcie :-) wczoraj nie miałam czasu siąśc na forum bo miałam zalatany dzień , więc póki mała śpi to nadrobię troszeczkę
doświadczone mamuśki pomóżcie :-) czy to mogą być już ząbki? Mała strasznie się ślini, cały dzeń marudziła, zrobiła 5 razy kupkę troszkę rzadszą niż zazwycza, a tak normalnie robi 2, no i wszystko strasznie gryzie nawet mnie dzisiaj gryzła a przy tym była tak wściekła że aż krzyczała ze złości - objawy raczej jak na ząbka ale to chyba jeszcze za wcześnie??? a może będzie jej się tak wyżynał jeszcze przez miesiąc???
mogą to być wychodzące ząbki , ale nim się wyrżną to jeszcze trochę czasu to potrwa albo i nie, cieżko powiedziec bo to wszystko zalezy od dziecka :-) Moim wychodziły około 6 miesiąca takze pewnie i Lence w tym wieku wyjdą , ale to też nie reguła :ico_oczko:
[ Dodano: 2009-02-26, 16:52 ]
zmykam herbatkę zieloną wypić i trochę poćwiczyć, muszę się Wam pochwalić że kolejny kilogramek spadł :-D ale i tak jeszcze jestem w polu :ico_zly:
kochana pochwal się co takiego robisz że kilogramy Ci spadają ??
[ Dodano: 2009-02-26, 16:56 ]
A my dzis mielismy dramatyczną nockę. Moj sredniaczek płakał pół nocy, nie wiem własciwie co mu było. Nie mógł spac, budził sie z płaczem i tak rozpaczał od jakiejs 2 do rana. Łapał małe drzemki i znów się budził i płakał. Moze go bolał brzuszek, choc nie potrafiłam sie z nim dogadac w nocy o co chodzi. Jestem sztywna, bo Duzego Misia wysłałam spac do innego pokoju, bo dzis o swicie jechał w delegacje i nie chciałam zeby taki nie wyspany prowadził samochód ponad 200 km.
Ciekawe czy uda mu się dzis wrocic....
a może go nóżki bolały ?? W tym wieku dzieci dpadają bóle wzrostowe. Przechodziłam to z Julką (w sumie nadal przechodzę) i teraz to samo z Oliwką, budzi się w nocy i płacz bo nóżka boli i wtedy trzeba masować, najgorzej jak obie naraz bolą to ja masuję jednej a tatuś drugiej :ico_noniewiem: