ejustysia, ja to ci normalnie do nonono nakopie ;) niezagladam tak jak czesciej bo mnie w domciu nie ma do mojej 14 a waszej 15 jak przyjde szybko cos wsune i mykam posynka i tak od dwuch dni dzis babka powiedziala ze mam zostawac z jej synkiem jeszcze godzinke dluzej takze nawet nie bede do domu wracac tylko po synka do szkoly od razu ....no ale nic laba sie skonczyla a ja ledwo zyje ide spac bo jestem wykonczona normalnie to juz dwie godzinki spalam a tu hmmmm jeszcze nic :ico_zly: , a i wczoraj na maksa nie moglam sie polaczyc z netem ....ale jutro juz jestem wasza caly dzien no chyba ze usne hahahaha
Chciałam się tylko odmeldować. Wróciłam do domku bo bardzo kiepsko się czuje.Poczytam jutro jak odpocznę ale widzę,że nieciekawie się u moich majóweczek dzieje. Przytulam mocno wszystkie a jutro się dowiem co się z wami dzieje.
witam Was cieplutko :ico_haha_02: w sobotni poranek :ico_oczko:
mój T juz w pracy ja troszke posiedzę i biorę sie za sprzatanko a potem za obiadek :ico_oczko:
wstawać śpiochy :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja tez was przywitam i zycze spokojnego weekendu...ja mam caly czas urwanie glowy bo nadal trwa montaz mebli ale mam nadzieje ze dzis juz skoncza bo mam dosc i znow wszedzie pelno kurzu :ico_placzek: jak ja mam juz dosc remontu :ico_olaboga:
witam i ja ! avanti83, za połtora tydonia ruszam z remontem ja ......mysle ze zdazysz juz posprzatac to tej pory ...do mnie na sprzatanie przyjdzie mama :ico_sorki: IVI nie mogłam spac w nocy , myslałam o Tobie ......wierze ze niedługo sobie wszystko poukładasz.......i jeszcze bedziesz bardzo szczesliwa :ico_sorki:
u mnie dzis fajny dzionek ....zaraz zjem sniadanko pozniej zakupy , a wieczorem na impreze imieninowa dziadka ....bedzie cała rodzinka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: