oj dziewczyny dzieki za mile przyjecie po dniach nieobecnosci :ico_haha_02:
ale chyba przegapilyscie moje pojawienie sie po dlugiej przerwie :ico_haha_01:
ja nie przegapiłam.... :-D
ja tez nie przegapilam, ale to dawno bylo :ico_haha_01: hihi
A moja Asia obudzilam mi sie dzisiaj troche przed 6:30 i niedawno chcialam ja ubrac na spacer, bo mama powiedziala ze ją wezmie, a Asia marudzila i plakala przy ubieraniu: "mama Aja aaa!" , no to na ja rozebralam i polozylam i zasnela prawie natychmiast i spi juz twardym snem :ico_szoking:
ale numer :ico_haha_01:
no, i spala 1h 20 min. :ico_szoking: , obudzila sie ok. 11:30 wiec pewnie nie bedzie juz chciala mi isc spac, i zowy bedzie mi ciezko ja "przetrzymac" do 19:00 chociaz... :ico_olaboga:
Ja jak bylam w ciazy z Asia to dowiedzialam sie w 22tyg. ze bedzie dziewczynka, ale i tak dr nie byl pewien na 100% bo zassze na USG byla pupa odwrocona :-) , moj gin mowil, ze ma prawidlowy stosunek do swiata :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ANTOŚ juz lepiej sie czuje
co cale szczescie :ico_sorki: :ico_sorki:
wczoraj miałam goraczke 38 dawno takiej nie miałam no i katar :/
biedaczku ... :ico_pocieszyciel: ... kuruj sie Kochana!! moze to przez ta pogode... :ico_noniewiem: , u Was tez tak z nia roznie bywa?
U nas dzisiaj jest slicznie, slonko swieci i jest ciepludko. Mama mi wziele Asie na spacrek, ale jak wroca z zakupami to moze sie z nimi zabiore na chwilke jeszcze
diem, zdjecia sa fantastyczne!
U nas tez masakra z nocnikowaniem :ico_olaboga: :ico_placzek: , Asia chowa mi sie za fotel i za chiny nie idzie ja z tamtad wyciagnac, i potam wychodzi i mowi: "mama kupa" , no ale kupa juz w pieliszce, a co tu dopiero mowic o sikaniu :ico_olaboga: . Ale czekam do lata, i jak sie do tego czasu nie nauczy, to w lecie moze bedzie mi prosciej ja nauczyc... :ico_noniewiem: