28 mar 2008, 15:27
karolas i inne dziewczyny ja juz od dawna chyba 2-3 miesiecy podaje zwykle mleczko, nic jej nie jest, nawet uwielbia mleckzo, ale to trzeba uwazac, Julka nigdy nie miala zadnych reakcji alergicznych dlatego moglam jej podac, ale nie ktore dzieciaczki powinny poczekac dluzej.
kateladjka stojaco i lezaco wychodzi to samo, jak sie ja przystawi do sciany i wyprostuje kolanko i zaznaczy na scianie to wychodzi to samo, no pol centymetra mniej, ale powinno sie mierzyc na lezaco, wtedy cialo jest ladnie rozlozone a nie zgiete jak w pozycji stojacej.
qunick cos te chorobska sie ciagle u was trzymaja, a moze dzieciaki maja astme? czeste zakatarzenia,wirusy, przeziebienia sa wskazaniem do astmy, moze warto to zbadac??
[ Dodano: 2008-03-28, 14:29 ]
hihih dziewczyny a ja zrobilam Video do piosneki dla mojego mezusia ze mna w roli glownej, za chwilie wpadnie do domciu to mu pokarze, pokazalabym wam ale troche sie wtydze :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: chociaz widac tylko moja twarz :-D :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zobaczymy co mezulek powie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: