28 mar 2008, 17:16
spinka, mój mąż by z toba polemizował ,lubie tylko zimne lody :ico_haha_01:
nagle m. bratową odetkało, pierwszy raz od nie wiem kiedy napisała mi smsa jak sie czuje. :ico_szoking: cos chce, ja to wiem :ico_oczko: pewnie znów mi kasy nie dadzą , ale wtedy to juz sie wkurze bo to bedzie trzecia lekcja niepłacona :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-03-28, 16:27 ]
jestem z rumiankiem,ble... jak ja sie nie mogę doczekac tych naszych jutrzejszych zakupów :ico_brawa_01: co prawda w wiekszosci beda to mało fascynujace rzeczy jak np. majtasy poporodowe i podkłady, ale na pewno tez sie skusze na jakiś ciuszek :-D
stwierdzam że do nas to chyba sasiedzi znosza brudne naczynia, to niemozliwe jest żebysmy w dwójke tyle tego produkowali :ico_olaboga: wczoraj zmyłam wszystko a dzis znów mam pełne dwie komory .Chyba zastrajkuję :ico_noniewiem: zachorowałam ostatnio na kolektory słoneczne bo nie musielibyśmy palic w poecu w lecie a i w inne pory roku woda nie byłaby zimna (podczas niepalenia w piecu) tylko ociepława przynajmniej . z tym że to koszt minimum 10 tyś zł :ico_noniewiem: gdzie moge wygrac tak ze 25 tyś? Bo bysmy zrobili na dole łazienke i otynkowali chate i byłby koniec z takimi mega wydatkami :ico_brawa_01: tata mówi ze jak w totka wygra to nam odpali działke zwygranej tylko jakos wygrac nie może :ico_oczko: